Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντηση στις κάμερες για το σεξιστικό σχόλιο

«Ήταν δύσκολη Eurovision λόγω της υγείας μου»

allyou.news

Για την εμπειρία του στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και την απάντηση που έδωσε σε σεξιστικό σχόλιο που έλαβε, μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στις τηλεοπτικές κάμερες, φτάνοντας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

«Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Ok το τραγούδι, αλλά μετρά και το συναίσθημα. Τους βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους εκεί πάνω και χτυπά η καρδούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει. Ξέρουμε και τον σχολιαστή τους, ο οποίος ήταν σε καταφύγιο. Δεν γίνεται ψυχρά. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε για αυτό είχε τόσο μεγάλη διαφορά στο televoting», είπε αρχικά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Φωκά Ευαγγελινό

Για το σχόλιο που δέχθηκε και τη δήλωση που έκανε περί... αδερφής, απάντησε: «Δε χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Αυτά τα λέμε όταν τα λέμε κι αν τα αναλύουμε και πολύ, χάνει την αξία του». Παράλληλα σημείωσε ότι για εκείνον ήταν η πιο δύσκολη Eurovision: «Να μην πω ψέματα ήταν η πιο δύσκολη Eurovision φέτος. Το κοινό ήταν πολύ ζεστό. Οι διοργανωτές είχαν τεχνικά προβλήματα, αλλά ήταν τόσο φιλόξενοι, από ανθρώπινο δυναμικό σκίσανε... Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία Κοζάκου γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα σε βοηθά να δένεις τα κορδόνια ή να σου ανοίγει το μπουκάλι».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares