«Από τότε που βγήκε το #MeToo έχουν αυξηθεί οι γυναικοκτονίες»

Η τοποθέτηση γνωστής στιχουργού που θα συζητηθεί

allyou.news

Τα λέει έξω από τα δόντια και πολλές φορές τα λεγόμενά της παρεξηγούνται.

Ο λόγος για την Εύη Δρούτσα που το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ. Μάλιστα, έκανε κι ένα σχόλιο, σύμφωνα με το οποίο το κίνημα #Metoo σχετίζεται με την αύξηση των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

Η Εύη Δρούτσα εξέφρασε την άποψή της για το ελληνικό #MeToo

«Μιλάνε για το #Metoo, δε βγήκε κάποιος να εξηγήσει τι είναι. Κάτσε μόνος σου και πάρε με αύριο τηλέφωνο να μου πεις πως από τότε που βγήκε το #Metoo, πόσοι άντρες σκότωσαν τις γυναίκες τους. Πόσοι; Παίζει ρόλο ναι, πάρα πολύ. Δεν ξέρουν τι είναι το #Metoo. Βγαίνουν γυναίκες ας πούμε που λένε "όταν ήμουν εγώ 28, ήρθε αυτός…", τι λες ρε συ; 28 και 21 και 25 δεν ξέρεις; Την εγγονή μου που είναι 10 ετών να φέρω, ξέρει», είπε αρχική η στιχουργός.

«Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια. Δεν είπα ότι είναι μυθομανείς. Μπορεί κάποιος που είναι στην τηλεόραση να βγει να εξηγήσει στις γυναίκες που ζουν στα χωριά, στην επαρχία να τους εξηγήσει τι είναι το #Metoo; Γιατί μην πάμε πολύ πίσω, στα χωριά κουμάντο κάνουν οι άντρες. Όταν πάει να αντιμιλήσει γυναίκα και επειδή "υπάρχει το #Metoo τώρα", πού πάει αυτή η γυναίκα; Σκοτώνεται», συμπλήρωσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο τόσο η Ναταλί Κάκκαβα όσο κι ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares