Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες 119-120: Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό!

Ο Μπάμπης αποφασίζει να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα…



Ο Λάμπρος θα έχει μια παράξενη συνάντηση με τον Δούκα ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…

Στο προηγούμενο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες είδαμε πως: Η Ουρανία κι ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδια τους για την Αμερική μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη με τον Ακύλα. Ο Λάμπρος θα δεχτεί μια απρόσμενη πρόταση απ’ την Αιμιλία, ενώ ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη. για να χωρίσει ο Μπάμπης με τη Κορίνα που θα τους αναστατώσει όλους.

Επεισόδιο 119. Όλοι είναι καταρρακωμένοι με την απόρριψη των ενστάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του. Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα.

Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό ενώ ο Νικηφόρος έχει μια ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο.



Επεισόδιο 120. Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά, όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος. Ο Ξανθός ακυρώνει τη συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε αλλά τα δυο αδέρφια θα ζητήσουν επίμονα συνάντηση μαζί του.

Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Λάμπρος θα έχει μια παράξενη συνάντηση με τον Δούκα ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.