Γιάννης Φέρτης: Ενοχλημένη η σύζυγός του με τις φήμες ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ

Η Μαρίνα Ψάλτη διαψεύδει την ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού

allyou.news

Φανερά ενοχλημένη είναι η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, με τις φήμες που κυκλοφορούν από το πρωί της Πέμπτης, ότι ο γνωστός ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από την ανάρτηση της γνωστής σεναριογράφου και φίλης του ηθοποιού, Κάκιας Ιγερινού, η οποία μέσα από ένα ποστ που έκανε στο twitter.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», είχε γράψει χαρακτηριστικά η σεναριογράφος.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση λίγο αργότερα «κατέβηκε»!

Η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και διέψευσε ότι ο ηθοποιός αντιμετωπίζει αυτή τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε στο Πρωινό: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».


Ο Γιάννης Φέρτης με τη σύζυγό του, Μαρίνα Ψάλτη

Ο Γιάννης Φέρτης με τη σύζυγό του, Μαρίνα Ψάλτη σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του ζευγαριού το 2019 / Φωτογραφία: NDP
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares