Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Έχω ρίξει πόρτα στον Nick Cave!»

Tον πέρασε για... κλαρινογαμπρό!

allyou.news

Τι κι αν από τη δεκαετία του '80 ήταν ένας από τους πιο καταξιωμενους ρόκερ της διεθνούς μουσικής σκηνής, όταν ο Nick Cave ήρθε στην Ελλάδα... έφαγε πόρτα!

Καλεσμένος στην Κυψέλη της ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τον διάσημο τραγουδιστή όταν ήρθε στη χώρας μας για συναυλία.

renos

«Ήταν αρχές '90. Υπήρχε ένα κλαμπ στο Μετς και δούλευα εκεί στην πόρτα. Κάποια στιγμή βλέπω κάτι τύπου φρικιά. Θυμάμαι είχε έρθει με ένα μαύρο κουστούμι με άσπρη ρίγα. Λέω απ' τα κλαρίνα ήρθαν αυτοί; Εμείς τότε στην Αθήνα δεν είχαμε δει τέτοια πράγματα. Δεν είχαμε δει κάποιον rockstar να βγαίνει με κουστούμι ριγέ. Βλέπω μια παρέα, ήταν και λιώμα αυτοί, είχαν τελειώσει τη συναυλία. Λέω που πάτε ρε παλικάρια; Τους είδα και μεθυσμένους και δεν πήρα το ρίσκο να τους βάλω μέσα. Μου λέει είμαι ο Nick Cave. Του λέω είσαι ο Σπηλιάς; Και τους έδιωξα. Μετά από δύο χρόνια ξανάρθε και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία και τον βάλαμε πανηγυρικά», αποκάλυψε για την περίοδο που εργαζόταν βράδυ κι είχε... ρίξει πόρτα στον Nick Cave.


Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares