Skip to main content

CELEBS

«Ήξερα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έτρεχε πίσω από κορίτσια»

Ποιος γνωστός ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση;



Στο Love it του ΣΚΑΪ μίλησε γνωστός ηθοποιός, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο λόγος για τον Ιάκωβο Μυλώνα, που δήλωσε για το #MeToo: «Πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θα θελήσουν να κάνουν κακό σε ένα νέο παιδί, τώρα θα φοβηθούν», ενώ αποκάλυψε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήξερα ότι έτρεχε πίσω από κορίτσια. Είχα κάνα δυο φίλες που μου λέγανε, αλλά όχι αυτό το πράγμα. Αυτό το πράγμα δεν το ήξερα. Αν το ήξερα θα το είχα καταγγείλει εγώ, αν και πιστεύω ότι καταγγελίες πρέπει να γίνονται από τα θύματα. Τα θύματα θα πρέπει να μάθουν να καταγγέλλουν τα πράγματα».

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς μετράει αρκετά χρόνια στο θεατρικό σανίδι

Στη συνέχεια αποκάλυψε, μάλιστα, όσα του είχε πει μια ηθοποιός: «Μια φίλη μου είχε πει πως "ερχόταν και μου χτυπούσε τα κουδούνια συνέχεια"».

«Αν όντως αυτοί οι άνθρωποι τιμωρηθούν, υποτίθεται ότι θα έχουν σωφρονιστεί, άρα το σύστημα θα πρέπει να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία». απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν μαζί τους.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς στη θεατρική παράσταση Το Κορμί το 2007

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς στη θεατρική παράσταση Το Κορμί το 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για τις δικές του προσωπικές εμπειρίες είπε: «Έχω δεχτεί άσχημες συμπεριφορές από ομοφυλόφιλους σκηνοθέτες. Αν δε δώσεις αυτό που θέλουν εκείνη τη στιγμή, φυσικά και θα χάσεις ρόλους. Ήταν ένας γνωστός σκηνοθέτης θεάτρου και μου είπε ότι: "Εσύ με την αξιοπρέπεια που έχεις θα αργήσεις πολύ να κάνεις καριέρα". Ο άλλος ήταν πολύ διάσημος κι έκανε ένα έργο στο Εθνικό Θέατρο κι είχα πάει στο σπίτι του και μου άνοιξε με το μπουρνούζι και μου είπε κατευθείαν "εγώ είμαι ομοφυλόφιλος, είσαι και εσύ να κάνουμε κάτι;". Του λέω "εγώ για δουλειά ήρθα, με συγχωρείτε, αλλά όχι, όχι σε όλα"».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.