Skip to main content

CELEBS

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο άλμπουμ του Harry Styles, Harry's House

Ήδη στο κανάλι του στο Youtube τα νέα τραγούδια έχουν κάτι εκατομμύρια views, πάρε κι εσύ μια ιδέα



Αυτά είναι τα νέα που περίμενε ο Χάρι από τότε που κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του Harry Styles, Fine Line, τον Δεκέμβριο του 2019 — επιτέλους μας προσφέρει περισσότερη μουσική. Το τρίτο του άλμπουμ, Harry's House, κυκλοφορεί αυτή την άνοιξη.

Φυσικά, οι πιο πιστοί θαυμαστές του δεν εκπλήσσονται καθόλου. Από τότε που ανακοινώθηκε ότι θα ήταν headliner του φετινού Coachella, κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα είχε νέα κομμάτια για προώθηση.

Εδώ είναι τι γνωρίζουμε για το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Harry Styles, Harry's House, μέχρι στιγμής.

Το Harry’s House δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Μαΐου

Ο Styles μοιράστηκε πρόσφατα ένα σύντομο teaser για το Harry's House, ρυθμισμένο με ορχηστρική μουσική (ίσως ένα απόσπασμα ενός από τα τραγούδια του άλμπουμ;). Στο κλιπ, βλέπουμε τον Χάρι να περπατά σε μια άδεια σκηνή καθώς το μπροστινό μέρος ενός σπιτιού υψώνεται πίσω του. Το βίντεο τελειώνει με τη λεζάντα, "Harry's House, το νέο άλμπουμ του Harry Styles, 20 Μαΐου."

https://www.instagram.com/p/Cbc8chCu8y6/

Μέσω Twitter, ο Styles κυκλοφόρησε επίσης το εξώφυλλο του άλμπουμ. Έγραψε λεζάντα στη φωτογραφία ενός φαινομενικά ανάποδου καθιστικού, όπου στέκεται στο ταβάνι, "Harry's House. 20 Μαΐου".

Ο Styles μοιράστηκε τη λίστα κομματιών του άλμπουμ στο Twitter

Ο Styles μπήκε στο Twitter την Πέμπτη, 28 Απριλίου, με μια φωτογραφία από το επερχόμενο tracklist του. Σε μια συγκλονιστική ανατροπή των γεγονότων, το Harry's House θα χωριστεί σε δύο πλευρές (Α και Β) με επτά κομμάτια στο πρώτο μισό του έργου και έξι στο δεύτερο. Το "Music for a Sushi Restaurant" φαίνεται ότι θα είναι μια ολοκληρωμένη ατμόσφαιρα, ενώ το "Love Of My Life" με κάνει να αναρωτιέμαι ποιος το ενέπνευσε.

Το βασικό σινγκλ, "As It Was", κυκλοφόρησε τον Απρίλιο

Ενώ περιμένουμε υπομονετικά την πλήρη λίστα κομματιών του άλμπουμ, ο Χάρι μας είπε μοιράζοντας το όνομα του πρώτου σινγκλ του Harry's House στις 28 Μαρτίου.

Πήγε στο Insta για να αφήσει τα καλά νέα. Στις εικόνες φαίνεται η πλάτη του Χάρι, που δείχνει τα τατουάζ του και ένα κόκκινο νούμερο με παγιέτες που δημιούργησε ο Ισπανός σχεδιαστής μόδας, Arturo Obegero. Η ανάρτηση των τριών εικόνων έχει απλώς λεζάντα «As It Was. April 1».

Ο Styles είπε επίσης στο Hits Radio ότι το "As It Was" ήταν το τελευταίο τραγούδι που έγραψε για δίσκο. «Ξέρετε, καθώς γράφονταν, ήταν πολύ πιο αργά», είπε ο μεγιστάνας του Pleasing πριν αποκαλύψει ότι ξεκίνησε περισσότερο ως μπαλάντα για πιάνο πριν προσθέσει τα αισιόδοξα synths.

Πλέον στο κανάλι του στο YouTube θα βρεις κι άλλα κομμάτια από το νέο του άλμπουμ που ήδη έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views.

Εκτός από το "As It Was", οι θαυμαστές άρχισαν να βλέπουν αφίσες να αναδύονται σε πόλεις σε όλο τον κόσμο που απεικονίζουν τον Χάρι να κάθεται πάνω σε μια μεγάλη μπάλα, φορώντας ένα ριγέ σετ. Οι αφίσες γράφουν επίσης «It's not the same as it was».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός