Skip to main content

CELEBS

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Ο παραμυθένιος γάμος τους στην Ιταλία

Το άλμπουμ του παραμυθένιου γάμου τους



Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν η Kourtney Kardashian κι ο Travis Barker σε μια ρομαντική τελετή στο Πορτοφίνο της Ιταλίας.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι επέλεξε το κάστρο Castello Brown, που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, για να παντρευτεί. Ο θρησκευτικός -και... τρίτος κατά σειρά- γάμος ρους έγινε σε στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οικογένεια και τους φίλους τους να αναρτούν στιγμιότυπα στα social media, μόνο αφού είχε ολοκληρωθεί το μυστήριο.

Ντυμένη με ένα νυφικό του οίκου Dolce & Gabbana, η τηλεπερσόνα είπε το μεγάλο «ναι» στον ροκ σταρ των Blink-182. Τα βλέμματα τράβηξε το πέπλο του νυφικού της, πάνω στο οποίο ήταν κεντητή με δαντέλα η μορφή της Παναγίας. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι μάλιστα κι ένα από τα τατουάζ του Μπάρκερ που γράφει: «Οικογένεια, αφοσίωση, σεβασμός».

Όπως σε κάθε σημαντική στιγμή της πολυσυζητημένης οικογένειας, δε θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της Kourtney, οι αδελφές της κι άλλα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο Πόρτο Φίνο για τον γάμο της Kourtney, ήταν η Kim και η Khloe Kardashian, η μητέρα της Kris Jenner και οι δύο μικρότερες ετεροθαλείς αδελφές της, Kendall και Kylie Jenner.

Γνωστή για τα εντυπωσιακά της σύνολα, η Kylie Jenner εμφανίστηκε στον γάμο με ένα σατέν φόρεμα με λουλούδια. Από την άλλη, η Khloe επέλεξε ένα animal print στενό φόρεμα και μαύρα γυαλιά ηλίου. Η Kim Kardashian διάλεξε αυτή τη φορά ένα πιο ροκ ντύσιμο, σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει. Η διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε με ένα μαύρο δαντελένιο στενό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με έναν τεράστιο χρυσό σταυρό. Η μητέρα τους, Kris Jenner φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα - υπερπαραγωγή, γεμάτο φτερά και δαντέλα, για να συνοδεύσει την αγαπημένη της κόρη και να την παραδώσει στον γαμπρό. Τέλος, η Kendall Jenner φόρεσε ένα πιο διακριτικό κομμάτι. Το μοντέλο επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα στο χρώμα της άμμου, που είχε σχεδιασμένα πάνω του μεγάλα λουλούδια.

Στο πάρτι που ακολούθησε, μετά την τελετή η Kourtney κι ο Travis έδειξαν και δημόσια το πάθος τους. Αδιαφορώντας για τα μάτια που ήταν στραμμένα πάνω τους, χόρεψαν κι αντάλλαξαν «φλογερά» φιλιά.

 

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.