«Γάμος αλά ελληνικά 3»: Ξεκινούν τα γυρίσματα στην Κέρκυρα

Η γυναίκα του Τομ Χανκς αναλαμβάνει τη συμπαραγωγή της ταινίας

allyou.news

Είναι επίσημο! Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» είναι προ των πυλων και σύμφωνα με πληροφορίες του Corfu TV News η Κέρκυρα βρίσκεται ανάμεσα στα μέρη, όπου θα γυριστούν σκηνές. Μάλιστα η εταιρεία παραγωγής αναζητά ηθοποιούς για να λάβουν μέρος στο φιλμ.

Η πολυαναμενόμενη ταινία συμπαραγωγής της γυναίκας του Τομ Χανς, Ρίτα Γουίλσον, θα κάνει γυρίσματα αποκλειστικά στο νησί για έναν μήνα.

Tom Hanks & Rita Wilson - Φωτογραφία AP

Η είδηση ότι επιστρέφει το «Γάμος αλά ελληνικά» έγινε γνωστή από τη δημιουργό και πρωταγωνίστρια, Νία Βαρντάλος ή αλλιώς «Τούλα» πριν από 13 μήνες. Μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο instagram είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι το σενάριο έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Ελάχιστα πράγματα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής για τη συνέχεια της ταινίας. Αναφορικά με τους πρωταγωνιστές, γνωρίζουμε πως θα γίνει το come back τόσο της τηλεοπτικής μητέρας της Βάρνταλος «Μαρίας», όσο και του τηλεοπτικού της αδερφού «Νικ» και της τηλεοπτικής της ξαδέρφης «Νίκι».

Εκτός αυτού η «Τούλα» από τον «Γάμο αλά ελληνικά» είχε αποκαλύψει πως η εν λόγω ταινία είναι αφιερωμένη στον Μάικλ Κόνσταντιν που υποδυόταν τον Γκας Πορτοκάλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares