Κόνι Μεταξά: O λόγος που δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο της

«Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού ότι θα τον παντρευτώ»

allyou.news

Στις 9 Ιουλίου στα Χανιά θα παντρευτούν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη μέρα. Το ζευγάρι μετά από δυο χρόνια σχέσης θα επισφραγίσει τον έρωτά του και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Η γνωστή performer μίλησε για τις ετοιμασίες και αποκάλυψε ότι στον γάμο της δε θα επιτρέπονται παιδιά!

«Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», είπε η Κόνι Μεταξά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και συνέχισε:

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο πιστεύω στο για πάντα, πριν από εκείνον δε μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού. Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο».

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares