Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα καταλήξουν «Λάμπρος» και «Ελένη»

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για την τελευταία σκηνή της σειράς

allyou.news

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται άκρως επιτυχημένα τον δάσκαλο του Διαφανίου.

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στη σκηνή του Γυάλινου θεάτρου - Φωτογραφία NDP

Ο τηλεοπτικός «Λάμπρος» μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε για το φινάλε της σειράς ότι η σχέση του με τη «Λενιώ» (Μαρία Κίτσου) θα έχει αίσιο τέλος.

«Θα έχουμε happy end για τον Λάμπρο και τη Λενιώ. Η τελευταία σκηνή του έργου θα είναι κάτι όμορφο, θα γυριστεί στον κάμπο από όπου ξεκίνησε η σειρά. Για τον κάθε ήρωα θα υπάρχει μια προσωπική ολοκλήρωση. Θα υπάρξει και θεία δίκη, θα τιμωρηθούν άνθρωποι και θα την πληρώσουν και άνθρωποι που δεν φταίνε».

Ο γοητευτικός ηθοποιός περιέγραψε μεταξύ άλλων και την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε.

«Η δυσκολότερη σκηνή ήταν αυτή που γύρισα ως Λάμπρος με πραγματικά τυφλά παιδιά. Ήρθε αναπάντεχα και με ξάφνιασε. Τα γυρίσματα έγιναν στην Καλλιθέα, στη σχολή τυφλών. Έπεφτε το φως στα μάτια των παιδιών και τα ενοχλούσε, δάκρυζαν. Εγώ προσπαθούσα να μπω μπροστά για να τους κάνω σκιά την ώρα της λήψης.

Επίσης, όταν με ρωτούσαν αν είμαι ψηλός ή μελαχρινός συνειδητοποίησα πόσο ρεαλιστικό ήταν. Λύγισα. Αυτά τα αγγελούδια δεν έχουν αίσθηση του κόσμου που έχουμε εμείς. Άρχιζαν να με ψηλαφίζουν για να καταλάβουν πως είμαι και συγκινήθηκα. Μου ανακάτευαν τα μαλλιά, γελούσαν. Με τα παιδιά τρελαίνομαι, πήγα να βάλω τα κλάματα. Αυτά τα παιδιά αντιμετωπίζουν τη ζωή σα να μην συμβαίνει τίποτα. Θέλουν να ζούνε»

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares