Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα δεν είναι κόρη σου. Σοκ για τον Ακύλα!

Με τη σύλληψη του Ακύλα, η Ζωή αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή και του αποκαλύπτει πως η Kaρίνα δεν είναι δικό του παιδί!



Εκείνος, εκτός εαυτού, σχεδιάζει να αποδράσει, ενώ την ίδια ώρα και η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε σοκ από την αποκάλυψη αυτή.

Mετά την άγρια δολοφονία του Θανασάκη από τον Ακύλα, ο Μεγαρίτης πανηγυρίζει αυτή του τη νίκη καθώς είναι σίγουρος πως θα γλιτώσει τη φυλακή. Δεν υπολόγιζε, όμως, τον Λάμπρο, τον Πέτρο και τον Ζάχο που είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος και να τον τιμωρήσουν! Έτσι ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των πέντε μελών της ΕΑΚ.

Όλη η αλήθεια στο φως
Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους, αλλά ο Ζάχος δεν είναι ικανοποιημένος αν δεν βρει όλους τους δολοφόνους της μάνας του. Από την άλλη, Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια για τον Μελέτη και την εμπλοκή του στη δολοφονία του Αλέξη.

Την ίδια ώρα, ο μικρός Σέργιος πιάνει τους γονείς του σε μια τρυφερή στιγμή. Εκείνος χοροπηδάει από τη χαρά του και τους λέει: «Είστε ξανά μαζί! Είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου», φωνάζει και πέφτει στην αγκαλιά τους. «Θα ξαναπαντρευτείτε;», τους ρωτάει και εκείνοι του λένε πως αυτό δεν γίνεται. Ο Σέργιos δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών: «Τώρα που είστε ξανά μαζί να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας με τον παππού και τη γιαγιά! Μου έλειψαν πολύ», τους λέει και καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του.

Η Ζωή απο φασίζει να δώσει τη χαριστική βολή στον φυλακισμένο Ακύλα και τον επισκέπτεται στο κελί του, όπου του κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη: «Η Κορίνα δεν είναι κόρη σου! Μια ζωή μεγάλωνες το παιδί τού Φίλιππου», του πετάει κατάμουτρα και εκείνος εξοργίζεται: «Σκύλα, θα μου το πληρώσεις αυτό!», της φωνάζει. Ο Ακύλας ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και σχεδιάζει την απόδρασή του, όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

Η Κορίνα σε σοκ
Η Ζωή επιστρέφει στο σπίτι και λέει στην Αιμιλία όσα έγιναν με τον Ακύλα, αλλά δεν υπολογίζει πως ο Λευτέρης την ακούει και μαθαίνει για τον πατέρα της αδελφής του «Η Κορίνα δεν είναι κόρη του πατέρα;», ρωτάει σοκαρισμέvos. Όμως συμβουλεύει τη μητέρα του: «Είναι τυχερή που δεν είναι πατέρας της! Πρέπει όμως να μάθει την αλήθεια, έχει το δικαίωμα αυτό».

Έτσι η Ζωή αποφασίζει να πάρει την κόρη της και να πάνε στην Αθήνα, όπου εκεί την φέρνει αντιμέτωπη με την αλήθεια. «Ο Ακύλας δεν είναι πατέρας σου», θα της πει και η Κορίνα θα την κοιτάζει σαν χαμένη: «Τι λες;». Η Ζωή θα της απαντήσει: «Αυτή είναι η αλήθεια, Κορίνα! Ο πραγματικός σου πατέρας είναι ο Φίλιππος, ο μεγάλος μου έρωτας, τον οποίο ο Ακύλας σκότωσε για να με κρατήσει κοντά του. Όμως ήμουν ήδη έγκυος και δεν το ήξερα. Όταν το έμαθα δεν τόλμησα να πω την αλήθεια γιατί θα με έβαζε να σε ρίξω». Η Κορίνα δεν πιστεύει όσα ακούει: «Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό». της λέει και η κοπέλα βρίσκεται σε απόγνωση…

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς