Αιμίλιος Χειλάκης για Αθηνά Μαξίμου: «Κινδυνεύεις να την ερωτευτείς»

Όσα είπε ο ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη για τη σύζυγό του

allyou.news

Για τις Άγριες Μέλισσες, τον ρόλο του αδίστακτου «Ακύλα», αλλά και την εδώ και πολλά χρόνια σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην Αθηνά Μαξίμου, για την οποία δήλωσε: «Κινδυνεύεις να την ερωτευτείς, γιατί είναι ένας άνθρωπος μέσα στην προσπάθειά της να δημιουργήσει, έχει τέτοια φλόγα που σχεδόν γίνεται αφόρητα πιεστική για να συμβεί, κι από την άλλη σε τραβαέι τόσο πολύ να το κάνεις, που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που μέσα στη ζέση που έχει για τα πράγματα, έχει εξαιρετικά σπουδαίες εμμονές με τους στόχους της και μου αρέσει πάρα πολύ».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν κρύβει στιγμή τα συναισθήματά του για τη σύζυγό του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν κρύβει στιγμή τα συναισθήματά του για τη σύζυγό του

Στη συνέχεια της κουβέντας τους, η Ελένη Μενεγάκη του σχολίασε: «Δε θα έχεις καλό τέλος εκεί στις Άγριες Μέλισσες. Πρέπει να τη φας την τιμωρία σου, τέτοιος που είναι ο χαρακτήρας σου. Δε θα έχεις καλό τέλος, δε σε βλέπω για φινάλε». Ωστόσο, ο ίδιος απέφυγε το spoiler για το φινάλε της σειράς και συνέχισε με χιούμορ: «Υπάρχει ένα ανέκδοτο... ένας λέει χώρισε τη γυναίκα του γιατί πήγαινε στα μυθιστορήματα που αγοράζανε και στη σελίδα 13 έγραφε με κόκκινο στιλό το όνομα του δολοφόνου. Τη χώρισε γιατί του έκανε σπόιλερ!».

Τέλος, ο ηθοποιός είπε για τις Άγριες Μέλισσες: «Η ιστορία αυτών των τριών κοριτσιών είναι ότι φτάνουν να δικαιωθούν στο τέλος. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε οι παράγοντες για να προχωρήσει η ωριμότητα αυτών των ανθρώπων. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να κρατήσω επάξια έναν ρόλο πολύ δύσκολο, που δικαιώνει ουσιαστικά τους καλούς. Ο κακός είναι το αντίβαρο για να φαίνεται το καλό καλύτερο», τόνισε.

Αιμίλιος Χειλάκης & Αθηνά Μαξίμου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου

Αιμίλιος Χειλάκης & Αθηνά Μαξίμου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares