Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής ανατρέπουν τα δεδομένα

Η πολύπαθη σχέση ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες θα έχει αίσιο τέλος τελικά;

allyou.news

Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 Άγριες Μέλισσες καθώς η Δρόσω αποφασίζει να χωρίσουν με τον Κωνσταντή αμέσως όταν ακούει από το στόμα του αγαπημένου της ότι ήταν παρόν στη δολοφονία του Γιάννου…

Όπως ήδη έχουμε δημοσιεύσει, ο Κωνσταντής μετά την μεγάλη αποκάλυψη που κάνει στο Λάμπρο για την δολοφονία του Γιάννου, του αδελφού του, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ντρέπεται και θέλει να παραδοθεί στην αστυνομία αλλά από την άλλη να νιώθει ξαλαφρωμένος που βρήκε τη δύναμη να πει την αλήθεια στον Λάμπρο. Η Δρόσω αποφασίζει να χωρίσουν αμέσως όταν ακούει από στόμα του αγαπημένου της ότι ήταν παρόν στη δολοφονία του Γιάννου.

Όμως θα δείξει ο Λάμπρος πόσο μεγάλη καρδιά έχει και θα συγχωρέσει τον Κωνσταντή με τη βοήθεια της Ελένης. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα θα συμβάλουν με τον τρόπο τους. Όλοι τους πια είναι μια οικογένεια και δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να σβήσει ο έρωτας του Κωνσταντή και της Δρόσως εξαιτίας το λαθών του Δούκα και της Μυρσίνης.

Έτσι οι τίτλοι τέλους των Άγριων Μελισσών θα βρει το ζευγάρι μας ενωμένο. Κωνσταντής και Δρόσω αφήνουν πίσω το παρελθόν τους, παντρεύονται και κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Στο σημερινό επεισόδιο: Τα πράγματα με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν.

Η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για τη δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μια σημαντική απόφαση. Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασης του, όταν θα έχει ένα ανεπάντεχο επισκεπτήριο.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

 

The post appeared first on .About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares