Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Διέκοψε την συνέντευξή της στον Jimmy Fallon για να κάνει παρατήρηση στους γιους της που έκαναν φασαρία

Τι συνέβη στο πλατό της εκπομπής;



Η Kim Kardashian ήταν καλεσμένη του Jimmy Fallon στην εκπομπή The Tonight Show και μαζί της είχε για πρώτη φορά και τους δύο γιούς της, οι οποίοι όμως φάνηκαν εξαιρετικά ανήσυχοι, κάνοντας φασαρία στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η 41χρονη σταρ έδειξε την πιο αυστηρή πλευρά της ως μαμά, μιας που λίγα λεπτά αφού αυτή ξεκίνησε, ο Jimmy Fallon την διέκοψε λέγοντάς της «Ακούω κάποια παιδιά».

Η Kim Kardashian απάντησε ότι μαζί της είχε τους δύο γιους της, τον 6χρονο Saint και τον 3χρονο Psalm που βρίσκονταν στο κοινό παρακολουθώντας τη λαμπερή μαμά τους.

«Παιδιά, μπορείτε να σταματήσετε;» είπε η 41χρονη με το κοινό να γελάει και να την χειροκροτεί εν μέσω του ξεκαρδιστικού περιστατικού.

Η Kim Kardashian εξήγησε στο κοινό ότι μαζί με τους γιους της είχε και τον φίλο τους τους τον Remi, ενώ συνέχισε αναφέροντας: «Τα ακούω να κάνουν τόση φασαρία. Αυτή είναι η πρώτη φορά μαζί μου στη δουλειά, μην τα κάνετε θάλασσα. Ελάτε τώρα!».

Μετά την πρώτη προειδοποίηση η Kardashian συνέχισε να κουβεντιάζει με τον παρουσιαστή, για να σταματήσει ξανά λίγο αργότερα και να μιλήσει σε ακόμη πιο αυστηρούς τόνους.

«Σοβαρά τώρα παιδιά, πρέπει να φύγετε» είπε. Ο Psalm τότε απομακρύνθηκε, όμως ο Saint παρέμεινε σιωπηλός μαζί με τον Remi στη θέση του.

Η Kim Kardashian είχε συστήσει τους γιους της στο κοινό με μια ανάρτησή της στο Instagram την προηγούμενη Τρίτη. Ο Psalm μάλιστα χαιρέτησε το κοινό λέγοντας «Hi, weirdos!». Τότε η λαμπερή μαμά του τον επέπληξε λέγοντάς του να σταματήσει!

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο της εκπομπής:

https://youtu.be/rO8zmkp-fEg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30