Skip to main content

CELEBS

Δείτε το reboot του κλασικού Frasier που επαναπροσεγγίζει τη σειρά ως horror ταινία!

Δείτε το fan-made trailer με αφορμή το επικείμενο reboot της σειράς 



Ένα fan-made trailer του κλασικού Frasier έκανε την εμφάνισή του στο YouTube, με αφορμή το επικείμενο reboot της σειράς. Αυτή τη φορά όμως, η αγαπημένη σειρά επαναπροσεγγίζεται ως horror ταινία, αφήνοντας χωρίς αμφιβολία τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό!

Το fan-made trailer περιλαμβάνει τα original μέλη του cast, συμπεριλαμβανομένων των Kelsey Grammer, David Hyde Pierce, Jane Leeves, Peri Gilpin, John Mahoney, Dan Butler, Bebe Neuwirth και Edward Hibbert. Σε αυτό παρακολουθούμε τον Frasier να απειλεί τον ίδιο του τον αδερφό, τον Niles.

Ο John Mahoney, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2018, συμμετέχει και ο ίδιος στο trailer, μέσα από την συμπερίληψη μιας polaroid φωτογραφίας του ίδιου.

Ο Kelsey Grammer, ο οποίος υποδύθηκε τον Dr. Frasier Crane στη σειρά, επιβεβαίωσε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι το Frasier θα επέστρεφε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από ένα revival δια χειρός της Paramount+. Χωρίς να είναι επίσημο για την ώρα, ο Grammer είχε αναφέρει τότε ότι η πλειοψηφία του  original cast θα επέστρεφε για το reboot, με τον Pierce στον ρόλο του Niles, τη Leeves στον ρόλο της Daphne και την Gilpin στον ρόλο της Roz.

Το Frasier προβλήθηκε για 11 ολόκληρες σεζόν, από το 1993 μέχρι και το 2004, έχοντας δημιουργηθεί ως spin-off της σειράς Cheers. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε αναμένεται να προβληθεί το reboot, σίγουρα όμως είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό!

https://youtu.be/GOoqnhn_6I0

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς