Νατάσα Καλογρίδη: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι για την ηλικία μου»

Η ψυχανάλυση και η σχέση της με την οικογένειά της

allyou.news

Με καλή διάθεση αλλά και με χιούμορ η Νατάσα Καλογρίδη κάθισε απέναντι από τον Τάσο Μπιμπισίδη και μίλησε για όλα. Η ίδια αναφέρθηκε στους φόβους της, τις σκοτεινές πλευρές της και την ψυχανάλυση.

«Φοβάμαι το σκοτάδι. Δεν κλείνω ούτε τα φώτα του σπιτιού μου. Σκοτεινές πλευρές μου ίσως ανακαλύψω μόνο στο θεατρικό σανίδι. Θεωρώ ότι η πολλή ψυχανάλυση και η ανάλυση των πραγμάτων δεν αποφέρει πάντα καλά αποτελέσματα. Ψυχανάλυση έχω κάνει μόνο όταν δεν την είχα ανάγκη», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Η Νατάσα Καλοογρίδη στο Breakfast@star

H ίδια παραδέχτηκε πως ο θάνατος του πατέρα της επηρέασε τη σχέση με τη μητέρα και τον αδερφό της. «Όταν βρίσκεσαι σε πρόβλημα, δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ψυχανάλυση. Αν δεν είχε συμβεί η απώλεια του πατέρα μου, δε θα είχε δημιουργηθεί αυτός ο πυρήνας με τη μητέρα μου και τον αδελφό μου. Δε θέλω να προκαλώ, δε με ενδιαφέρει».

Όσο για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη είπε: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν για την ηλικία μου. Κάποιος έχει πάθει εμμονή και μπαίνει στο διαδίκτυο και αλλάζει την ηλικία μου».

Η ηθοποιός είναι γενημμένη το 1963 και τον Ιούλιο θα κλείσει τα 59 χρόνια.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares