Μια Lamborghini τράκαρε ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ! (vid)

Ο γιος του Μπεν Άφλεκ βρέθηκε στο τιμόνι της Lamborghini και μια λάθος κίνησή του προκάλεσε το ατύχημα, το βίντεο του οποίου κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ναταλία Πετρίτη

Σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων βρέθηκε ο Μπεν Άφλεκ συνοδευόμενος από την σύντροφό του, Τζένιφερ Λόπεζ, και τον 10χρονο γιο του Σάμιουελ. Το ζευγάρι φαίνεται πως κοιτούσε διάφορα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και μια κίτρινη Lamborghini Urus, η ενοικίαση της οποίας κοστίζει 1.475 δολάρια την ημέρα.

Ενώ οι δυο τους κοιτούσαν  το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Ο μικρός Σάμιουελ βρέθηκε στο τιμόνι του οδηγού του εν λόγω αυτοκινήτου και ενώ η μηχανή ήταν αναμμένη, με τον μικρό να κάνει με κάποιον τρόπο όπισθεν και να χτυπά μία λευκή BMW, που ήταν παρκαρισμένη από πίσω.

Μετά το περιστατικό, ο 10χρονος βγήκε από τη θέση του οδηγού και έτρεξε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να δει αν υπήρχε ζημιά, ενώ ο Άφλεκ τον πήρε αγκαλιά για να τον καθησυχάσει.

Στη συνέχεια, ο σταρ του Χόλλυγουντ έσπευσε να μιλήσει με τους υπαλλήλους της αντιπροσωπείας. Ο εκπρόσωπος του Άφλεκ διαβεβαίωσε ότι όλοι είναι καλά, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares