Skip to main content

CELEBS

Μια Lamborghini τράκαρε ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ! (vid)

Ο γιος του Μπεν Άφλεκ βρέθηκε στο τιμόνι της Lamborghini και μια λάθος κίνησή του προκάλεσε το ατύχημα, το βίντεο του οποίου κάνει τον γύρο του διαδικτύου



Σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων βρέθηκε ο Μπεν Άφλεκ συνοδευόμενος από την σύντροφό του, Τζένιφερ Λόπεζ, και τον 10χρονο γιο του Σάμιουελ. Το ζευγάρι φαίνεται πως κοιτούσε διάφορα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και μια κίτρινη Lamborghini Urus, η ενοικίαση της οποίας κοστίζει 1.475 δολάρια την ημέρα.

Ενώ οι δυο τους κοιτούσαν  το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Ο μικρός Σάμιουελ βρέθηκε στο τιμόνι του οδηγού του εν λόγω αυτοκινήτου και ενώ η μηχανή ήταν αναμμένη, με τον μικρό να κάνει με κάποιον τρόπο όπισθεν και να χτυπά μία λευκή BMW, που ήταν παρκαρισμένη από πίσω.

Μετά το περιστατικό, ο 10χρονος βγήκε από τη θέση του οδηγού και έτρεξε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να δει αν υπήρχε ζημιά, ενώ ο Άφλεκ τον πήρε αγκαλιά για να τον καθησυχάσει.

Στη συνέχεια, ο σταρ του Χόλλυγουντ έσπευσε να μιλήσει με τους υπαλλήλους της αντιπροσωπείας. Ο εκπρόσωπος του Άφλεκ διαβεβαίωσε ότι όλοι είναι καλά, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson