Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό

Η παρουσιάστρια θα περάσει το καλοκαίρι της στην Άνδρο

allyou.news

Του τηλεθεατές της αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής 1η Ιουλίου και ανανέωσε το ραντεβού της μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

μενεγακη

Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της και τον Πέτρο Ιακωβίδη, που ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της, ευχήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό καλό καλοκαίρι με χαμόγελο και καλή διάθεση.

«Αχ τελειώσαμε κι εμείς. Φτάσαμε στο τέλος της σημερινής εκπομπής, της φετινής σεζόν. Εμείς φεύγουμε, όχι για πολύ, για δύο μήνες, μέχρι να περάσει το καλοκαιράκι. Τον Σεπτέμβρη νωρίς νωρίς θα είμαστε και πάλι εδώ στο πόστο μας να ξεκινήσει μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν. Να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι σας, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να κάνετε τα μπάνια σας, να φάτε λίγο παραπάνω, μην πιέζεστε τόσο πολύ, χαλαρώστε όσο μπορείτε περισσότερο, γιατί έρχεται και ο χειμώνας θα ‘ναι κι αυτός μακρύς» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της.

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως κάθε χρόνο, θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της – αν όχι ολόκληρο – στην Άνδρο και στα αγαπημένα της Άχλα, όπου διατηρεί ξενοδοχείο ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares