Skip to main content

CELEBS

H Meghan Markle κατηγορείται για bullying στο προσωπικό της

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έκανε έρευνα για το bullying



Πριν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφασίσουν να φύγουν από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ υπήρχε μια έντονη φημολογία για άσχημη συμπεριφορά της Δούκισσας του Sussex απέναντι στο προσωπικό.

Μετά από καταγγελίες των ανθρώπων του προσωπικού το Παλάτι αποφάσισε να κάνει μία έρευνα για το bullying.Σχετικό δημοσίευμα που ήρθε στη δημοσιότητα πριν από έναν χρόνο ανέφερε πως η Meghan είχε κάνει τους βοηθούς της να κλαίνε και τους συμπεριφερόταν τόσο άσχημα που ορισμένοι είχαν υποβάλει και την παραίτησή τους.

Meghan Markle


Meghan και Harry σε ανακοίνωσή τους είχαν διαψεύσει το δημοσίευμα, ενώ στη συνέντευξη στην Oprah είχαμε ακούσει κατηγορίες ότι το Παλάτι «διαιωνίζει ψεύδη».


Ο υπεύθυνος για τα οικονομικά της βασιλικής οικογένειας είπε ότι η έρευνα, που διεξήχθη από ανεξάρτητη δικηγορική εταιρεία, έγινε για να εξεταστεί πώς έγινε ο χειρισμός των καταγγελιών και προκειμένου να βελτιωθούν οι πρακτικές στο Παλάτι.

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry


Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η έρευνα ολοκληρώθηκε αλλά τα αποτελέσματα δεν έγιναν γνωστά. «Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην έρευνα το έκαναν με την πεποίθηση ότι θα υπάρχει εχεμύθεια σε αυτές τις συζητήσεις με την ανεξάρτητη δικηγορική εταιρεία και έχουμε καθήκον να σεβαστούμε αυτή την εχεμύθεια», δήλωσε πηγή της οικογένειας στο CNN, ενώ είπε ότι έγιναν αλλαγές στην πολιτική του Παλατιού.

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Προτεινόμενα