Skip to main content

CELEBS

Νίκος Μουτσινάς: Το πρώτο φίλι με αγόρι, η «Ελληνίδα μάνα» και η υιοθεσία

«Νόμιζα με κοιτούσαν όλοι και φώναζαν shame», ανέφερε ο παρουσιαστής



Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot Weekend» βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο επιτυχημένος και ιδιαίτερα δημοφιλής παρουσιαστής κάθισε στον καναπέ απέναντι από την Νάντια Μπουλέ και τον Μίνο Θεοχάρη και μίλησε για όλα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εκμυστηρεύτηκε, μεταξύ άλλων, την αντίδραση του όταν φίλησε για πρώτη φορά αγόρι στο στόμα, την κρίση που έπαιθε η μητέρα του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο πόσο δύσκολο είναι να υιοθετήσει κανείς παιδί σήμερα στην Ελλάδα.

Η αποκαλυπτική του συνέντευξη στο Antivirus

«Για το εξώφυλλο στο Antivirus μιλούμε περίπου ένα χρόνο και έλεγα δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι η ώρα. Είχα κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι το Down Town Κύπρου, είχε κομμάτι για την ΛΟΑΤΚΙ, δεν έλεγα ανοιχτά «είμαι gay» κλπ., αλλά φανταζόμουν ότι με τα λεγόμενά μου αν κάποιος αναρωτιόταν δεν θα είχε διαβάσει καλά τη συνέντευξη.

Εμένα δεν με καίει να φιληθώ στον δρόμο, δεν νιώθω περιορισμένος αν δεν φιληθώ στον δρόμο. Κάποιος όμως μπορεί να νιώθει. Με αυτή τη σκέψη είπα πάμε να το κάνουμε, αλλά είπα αν είναι να τα πούμε θα τα πούμε. Ήταν και μια μικρή ανασκόπηση δική μου»

 

Το πρώτο του φιλί με αγόρι

«Θυμάμαι τη βραδιά που φιλήθηκα με ένα αγόρι είχα παγώσει, έπαθα εγκεφαλικό. Νόμιζα με κοιτούσαν όλοι και φώναζαν shame, νόμιζα ότι το ήξεραν όλοι αρχικά. Δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν. Είχαμε κόσμο σπίτι. Πήγα και έκατσα σε μία καρέκλα και δεν είπα τίποτα, νόμιζα θα μου πουν “φτου σου αλήτη”. Και εγώ είχα ζοριστεί αλλά δεν το καταλάβαινα»

Η αντίδραση της μητέρας του όταν της εκμυστηρεύτηκε ότι του αρέσουν και τα αγόρια

«Είναι πολύ μεγάλο το κομμάτι της συγχώρεσης προς τους γονείς. Δεν είναι πολύ εύκολο. Για να μπ»ορέσω να συνειδητοποιήσω όλη την ψυχολογία της μάνας μου και τι της συνέβαινε… Η μάνα μου με λάτρευε άνευ όρων και με εκατομμύρια όρους συνάμα. Όταν της είπα ότι είμαι με ένα αγόρι δε μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας» και συμπλήρωσε:

«Δεν πιστεύω ότι ήθελε ποτέ να παντρευτώ γιατί δεν νομίζω ότι ήθελε άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Της το είχα πει αυτό σε καβγά πάνω. Είχε συμβεί να πάω κορίτσια συντρόφους μου στο σπίτι και ήταν φρικτό. Ήμουν με μια κοπέλα και όταν το είπα στη μάνα μου της δημιουργήθηκε πολύς εκνευρισμός. Σου λέει ότι μας είπε ότι είναι γκέι και ξαφνικά έχει σχέση με κοπέλα… Όλες οι σχέσεις μου περάσαν καλά με τη μαμά μου αφού χωρίσαμε. Δεν μπορείς να βάλεις όρια αν δεν ξέρεις όρια»

Οι δυσκολίες της υιοθεσίας

«Το λέω χρόνια, αλλά κάπως δεν κάθεται. Δεν ξέρω τι πρέπει να συνειδητοποιήσω μερικές φορές. Γενικότερα, η Ελλάδα και η υιοθεσία έχουν τεράστιο καβγά μεταξύ τους»

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους