Γιάννης Λιγνάδης: «Ο αδερφός μου είναι αθώος»

«Και ποιος δεν έχει αμαρτίες;» αναρωτιέται ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη

allyou.news

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Γιάννης Λιγνάδης μίλησε για τις κατηγορίες που «βαραίνουν» τον αδερφό του και πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της αθωότητας του, υποστηρίζοντας πως οποιαδήποτε κατηγορία αποτελεί προϊόν σκευωρίας.

«Δέχθηκα να μιλήσω στο κανάλι σας και μάλιστα σε μία εκπομπή που έχει πολλάκις «λιθοβολήσει» τον αδερφό μου, όθεν και έχει πλήξει και την υπόληψή του οικογενειακού ονόματος, με άπλυτο κατά τη γνώμη μου τρόπο. Δέχθηκα να μιλήσω, γιατί τώρα θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος και η συγκυρία. Να κρίνω την απόφαση του λειτουργού της δικαιοσύνης, του εισαγγελέα» δεν είναι ούτε πρέπον. Δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω αυτή τη στιγμή για τη διαδικασία της δίκης, η οποία βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση» ανέφερε στην αρχή της συζήτησης ο Γιάννης Λιγνάδης.

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε ότι οι κατηγορίες σε βάρος του αδερφού της είναι προϊόν σκευωρίας. «Είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Θεωρώ ότι η κατηγορία εις βάρος του αδελφού μου, διαβολής, έτσι; Και αυτό δεν είναι μία υπερασπιστική τακτική, ούτε ένα αφήγημα προς την παραπλάνηση, είναι η αλήθεια»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου που ζητά το σχόλιο του Γιάννη Λιγνάδη για την φράση του κ. Κούγια του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, που χαρακτήρισε τα φερόμενα ως θύματα, επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, λέει αρχικά: «Κοιτάξτε, μπορεί επειδή τώρα έχουν γίνει πολύ προσεκτικοί και υποτίθεται πρέπει να είμαστε politically correct σε αυτά που λέμε, ο κ. Κούγιας εξήγησε τι εννοεί, ε, εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα» και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες. Απλώς ενοχλούν ίσως όταν ακούγονται σε μια κοινωνία που έχει βάλει ένα προσωπείο καλόγριας. Και όσον αφορά στο θέμα του θεάτρου που με ρωτήστε, αυτά είναι παθογένειες, τα έχω γράψει κιόλας. Είναι αυτοάνοσα νοσήματα, δηλαδή τα γεννά ο ίδιος ο χώρος. Να μην παίζουμε τις καλόγριες, άμα είναι να γίνουμε όλοι, να γίνουμε όλοι όντως. Όλοι είμαστε αμαρτωλοί, όλοι έχουμε αμαρτίες, δηλαδή ποιος δεν έχει;».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares