Skip to main content

CELEBS

Mickey Rourke: Φουλ στήριξη στον Johnny Depp - Πώς αποκάλεσε τη Heard;

Κόλαφος ο 69χρονος σταρ σε τηλεοπτική του συνέντευξη



Ο Mickey Rourke χαρακτήρισε την πρώην σύζυγο του Johnny Depp, Amber Heard «χρυσοθήρα». Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Piers Morgan στο Talk TV, ο 69χρονος ηθοποιός υποστήριξε δημόσια τον Depp σχετικά με την πολύκροτη δίκη εναντίον της πρώην συζύγου του.

Pixel

Όπως είπε, μπορεί να τον «γνωρίζει πολλά χρόνια, όμως ποτέ δεν έχει τύχει να συναντηθούν από κοντά». «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω βρεθεί κι εγώ σε μια κατάσταση, όπου με κατηγορούσαν για κάτι που δεν έκανα. Μου κόστισε διάφορες δουλειές στον κινηματογράφο και για πολλά χρόνια, δημιουργήθηκε μια κακή φήμη για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Άλλος άνθρωπος στα 69 του ο Mickey Rourke τα είπε όλα στον Piers Morgan

Άλλος άνθρωπος στα 69 του ο Mickey Rourke τα είπε όλα στον Piers Morgan

Στη συνέχεια, εξήγησε πως εν τέλει η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια και κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του. «Ένιωσα άσχημα για τον Johnny, γιατί έχω περάσει το ίδιο. Οπότε, ένιωσα άσχημα για κάποιον που παραλίγο να χάσει τη ζωή του από μια χρυσοθήρα», δήλωσε ο 69χρονος σταρ, με τον Morgan τότε, να τον ρωτάει: «Πιστεύεις αλήθεια πως είναι τέτοια;» και τον ηθοποιό να του απαντάει: «Ξεκάθαρα ναι».

Pixel

Θυμίζουμε ότι ο Depp μήνυσε τη Heard για 50 εκατ. δολάρια επειδή υπονόησε ότι την κακοποίησε σε ένα άρθρο της Washington Post το 2018. Αν και δεν τον κατονόμασε, οι ισχυρισμοί της επηρέασαν την ικανότητά του να εργάζεται. Εκείνη άσκησε ανταγωγή ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Mickey Rourke αποκάλεσε ανοιχτά την Amber Heard... χρυσοθήρα!

Ο Mickey Rourke αποκάλεσε ανοιχτά την Amber Heard... χρυσοθήρα! /Φωτογραφία AP Images

Το δικαστήριο επιδίκασε στον ηθοποιό αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων από αυτά τα 5 εκατομμύρια είναι τιμωρητικής φύσεως. Ωστόσο, η πολιτειακή νομοθεσία περιορίζει τις αποζημιώσεις αυτές στα 350.000 δολάρια, οπότε η ηθοποιός καλείται να καταβάλει το ποσό των 10, 35 εκατομμυρίων. Υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

https://youtu.be/th3kzMdVcGY

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο