Skip to main content

CELEBS

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι —επιτέλους— παντρεμένοι.



Σύμφωνα με μια άδεια γάμου στα διαδικτυακά αρχεία για την κομητεία Clark, Nev., κι όπως διαβάζουμε στο Variety και άλλες πηγές, επίσημος γάμος του ζευγαριού κατατέθηκε το Σάββατο. Η άδεια είναι και στα δύο τους νόμιμα ονόματα—Benjamin Geza Affleck και Jennifer Lynn Lopez. Είναι σημαντικό ότι το αρχείο δείχνει επίσης ότι η Jennifer Lopez πήρε το Affleck ως το νόμιμο επίθετό της.

Η είδηση ​​του αρραβώνα της Λόπεζ και του Άφλεκ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο. Σε μια έκδοση του ενημερωτικού δελτίου της Lopez «On the JLo», η τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο με δακρυσμένα μάτια για τους θαυμαστές της ενώ φορούσε ένα πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων. Έγραψε: «Το Σάββατο το βράδυ, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (σε ένα αφρόλουτρο), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου».

https://www.instagram.com/p/CgIHrd3rGZc/

https://www.instagram.com/p/CgH6HvkKLCK/

Η Lopez, 52, και ο Affleck, 49, ήταν από τα πιο σημαντικά ζευγάρια διασημοτήτων στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Έκαναν μαζί δύο ταινίες. Το πρώτο ήταν το «Gigli» του 2003, που δεν άναψε ακριβώς τα ταμεία. Μέχρι τη στιγμή που το «Jersey Girl» σε σκηνοθεσία του Κέβιν Σμιθ βγήκε στους κινηματογράφους το 2004, το ζευγάρι είχε ήδη ανακοινώσει ότι είχε χωρίσει. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και ποτέ δεν παντρεύτηκαν επίσημα.

Ωστόσο, η Lopez και ο Affleck επανενώθηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο και από τότε είναι φαινομενικά αχώριστοι. Κατά τη διάρκεια της απουσίας τους, η Lopez παντρεύτηκε τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Marc Anthony το 2004 πριν τον χωρίσει το 2014. Ο Affleck παντρεύτηκε την ηθοποιό Jennifer Garner το 2005. Οι δυο τους χώρισαν το 2018.

Στην επαγγελματική τους ζωή, ο Άφλεκ κέρδισε ένα Όσκαρ για την παραγωγή της βραβευμένης ταινίας «Argo» και η Λόπεζ αύξησε την περιουσία της κάνοντας περιοδείες, ηθοποιούς σε ταινίες και ηχογραφώντας μουσική. Πριν από ένα χρόνο, βρέθηκαν ξανά μαζί, βγαίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά χωρίς τον ίδιο έλεγχο από τον τύπο των διασήμων, ο οποίος έχει εξελιχθεί και έχει γίνει λιγότερο επικριτικός από τις αρχές του αιώνα.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της

CELEBS

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

Το νησί των Ανέμων επέλεξε το ζευγάρι για τις πασχαλινές του διακοπές

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Τι είναι το skin slugging και πώς να το εντάξεις στο skincare routine σου

Σου λύνουμε την απορία, μέσα από όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια τάση στο skincare που όλο και εξαπλώνεται

ASK THE EDITOR

Γιατί τα πεπτίδια είναι η πιο hot τάση στο skincare αυτή τη στιγμή

Όλοι οι λόγοι για να εντάξεις προϊόντα με πεπτίδια στη ρουτίνα ομορφιάς σου

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους