Skip to main content

CELEBS

Οι Beastie Boys θα απαθανατιστούν με το «Beastie Boys Square» στη Νέα Υόρκη

Μια δική τους οδό στη Νέα Υόρκη θα αποκτήσουν οι Beastie Boys



Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης ψήφισε να απονείμει επίσημα το όνομα «Beastie Boys Square» στη διασταύρωση της οδού Ludlow και της οδού Rivington στη Νέα Υόρκη – τη γωνιά που έγινε δημοφιλής από το άλμπουμ του ραπ τριό το 1989, «Paul’s Boutique».

Το μέλος του συμβουλίου Christopher Marte επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο τοπικό ειδησεογραφικό κανάλι Pix11 ότι η προσπάθεια, η οποία πίεζε για την επίσημη αφιέρωση για «περίπου εννέα χρόνια», είχε επίσημα επιτύχει τον στόχο της.

Το 2014, το κοινοτικό συμβούλιο είχε απορρίψει μια αναφορά για μετονομασία της γωνίας του Lower East Side. Τώρα, το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης αποδέχτηκε την ανανεωμένη αίτηση με το όνομα «Beastie Boys Square», στις 14 Ιουλίου. Ο Μάρτε είπε ότι το νομοσχέδιο θα κληθεί για ψηφοφορία σε αρκετές εβδομάδες και στη συνέχεια θα ψηφιστεί αμέσως μετά. Προς το παρόν, το νομοσχέδιο αναμένει την υπογραφή του δημάρχου της πόλης Έρικ Άνταμς.

https://www.instagram.com/p/B_r-LZBDP1a/

Το «Beastie Boys Square» θα τιμήσει την ομάδα και τα μέλη του Michael "Mike D" Diamond, Adam "Ad-Rock" Horovitz και τον αείμνηστο Adam "MCA" Yauch, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2012 σε ηλικία 47 ετών.

«Όπως πολλοί από εμάς γνωρίζουμε, μόλις οι Beastie Boys βγήκαν στη σκηνή, άλλαξε πραγματικά το παιχνίδι του hip-hop», είπε ο Marte. «Το βλέπω σαν γιορτή. Μια γιορτή για το Lower East Side, μια γιορτή για το hip-hop και ειδικά μια γιορτή για την κοινότητά μας που διοργανώνει εδώ και πολύ καιρό για να συμβεί αυτό».

https://www.instagram.com/p/Ce8u8b9O3Hf/

Το Instagram της καμπάνιας «Beastie Boys Square» μοιράστηκε μια ανάρτηση που γιορτάζει την επίσημη μετονομασία και ευχαριστεί το μέλος του συμβουλίου Marte για την υπεράσπιση του άλλοτε χαμένου νομοσχεδίου.

https://www.instagram.com/p/CgDe2Pmuabm/

«Ευχαριστώ τους κατοίκους της περιοχής, τις επιχειρήσεις, τους πολιτικούς και τις οργανώσεις, που υποστήριξαν και αγωνίστηκαν για το δικαίωμα του ονόματος του δρόμου όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και αυτούς που στήριξαν από μακριά», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εκστρατείας. «Οι [Beastie Boys] είναι Πρωταθλητές της Νέας Υόρκης και ήρθε η ώρα η πόλη να δώσει τη λάμψη της σε αυτούς και στο Hip-Hop, το LES, το nYc, το Hip-Hop είναι στο χάρτη!»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Ο λόγος που δεν πήγε καλά στην Eurovision το 2021

Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια του πολυσυζητημένο El Diabo

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός