CELEBS
Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το φόρεμα που θα βάλει στη βάφτιση των διδύμων
Ξεκίνησε τις προετοιμασίες η γνωστή influencer
Στη Μύκονο βρίσκονται από την αρχή του καλοκαιριού η Χριστίνα Μπόμπα κι ο Σάκης Τανιμανίδης με τις δίδυμες κoρούλες τους.
Επέλεξαν, μάλιστα, να νοικιάσουν σπίτι στο νησί των Ανέμων για όλο το καλοκαίρι, αφού εκεί ετοιμάζονται να βαφτίσουν τις δίδυμες κόρες τους, με το μυστήριο να έχει προγραμματιστεί ήδη για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα θέλουν να οργανώσουν μια ξεχωριστή, εορταστική ημέρα που θα συνδυάζει την οικογενειακή ευτυχία τους με την αγάπη τους για το μπλε του Αιγαίου.

Το πρωί της Τρίτης, η influencer «πετάχτηκε» για μια μέρα στην Αθήνα προκειμένου να επιλέξει το φόρεμα που θα βάλει βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππας, με την υπογραφή γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας.
«Προετοιμαζόμαστε για τη βάφτιση», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις













