Skip to main content

CELEBS

Μαίρη Συνατσάκη: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

«Ξεπερνάω αυτή την αμηχανία» είπε στο Instagram



Η Μαίρη Συνατσάκη περιμένει το πρώτο της παιδί και μαζί με τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή ανυπομονούν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Η ηθοποιός – παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media το μεσημέρι της Κυριακής κάνοντας μία μακροσκελή και πολύ συγκινητική ανάρτηση. Στο post αυτό είπε πως με τον αγαπημένο της κρατούσαν κρυφή την εγκυμοσύνη της τόσους μήνες γιατί «είναι από εκείνα που φοβάσαι να πεις δυνατά».

Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε σήμερα, Τρίτη 2/8, στα social media και μίλησε ξανά με τους followers της που της έχουν στείλει άπειρα μηνύματα με ευχές, μόλις δυο μέρες μετά την χαρμόσυνη ανακοίνωση.

Στο νέο της βίντεο, αν και φαινόταν αμήχανη, έλαμπε από χαρά!

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω» είπε η Μαίρη Συνατσάκη στα Instagram Stories της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Προτεινόμενα