Skip to main content

CELEBS

Παναγιώτα Βλαντή: Ποζάρει με μαγιό στα 53 της και κλέβει τις εντυπώσεις!

Έκανε βουτιές στη Γαλάζια Λίμνη της Ελλάδας



Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς, με τεράστιες τηλεοπτικές, κι όχι μόνο, επιτυχίες στο ενεργητικό της. Ο λόγος για την Παναγιώτα Βλαντή, τη «Συλβί» από τα Μαύρα Μεσάνυχτα, η οποία αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια βρέθηκε στο Πολυλίμνιο στη Μεσσηνία, ένα μέρος ιδιαίτερης ομορφιάς το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες. Βλάστηση, καταπράσινα νερά κι εντυπωσιακοί καταρράκτες συνθέτουν το σκηνικό, στο οποίο η Παναγιώτα δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Μάλιστα, αψήφησε τα παγωμένα νερά της λίμνης και βούτηξε δείχνοντάς μας το εντυπωσιακό και πάντα γυμνασμένο κορμί της. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί τις εντυπώσεις της με τους followers της στο Instagram.

«Αχ, αυτές οι ομορφιές της Ελλάδας μας! Δε σταματάς ποτέ να την ανακαλύπτεις και να εκπλήσσεσαι κάθε φορά ευχάριστα… Το Πολυλίμνιο Μεσσηνίας είναι απλά ονειρικό… η δική μας γαλάζια λίμνη με το υπέροχο φυσικό τοπίο και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες… πραγματικά ένας μικρός παράδεισος!», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών η Παναγιώτα Βλαντή.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα