Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι

allyou.news

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγους μήνες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η Influencer έχει μια δύσκολη εγκυμοσύνη, γι’ αυτό και μένει σπίτι για να προσέχει και να ξεκουράζεται.

Το απόγευμα της Κυριακής (7/8) το ζευγάρι έπειτα από καιρό έκανε μια βόλτα, αλλά η συννεφιά όπως σημείωσε η εγκυμονούσα δεν ήταν σύμμαχός τους.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί το ζευγάρι να μην έχει μιλήσει για το φύλο του μωρού που περιμένει, αλλά μετά τον κολλητό της Ιωάννας που φαίνεται πως το αποκάλυψε κατά λάθος λέγοντας: «Μετά από ένα μήνα βγήκε! Δεν ήρθε όμως Ηγουμενίτσα, όπως είχε υποσχεθεί, αλλά δεν πειράζει. Θα έρθει του χρόνου με μία… με ένα κίντερ έκπληξη!», ήρθε και μια ανάρτηση από τη Soula Glamorous, την οποία μάλιστα η Ιωάννα Τούνη είχε ευχαριστήσει, καθώς, παρότι γνώριζε για την εγκυμοσύνη της από την πρώτη στιγμή, δεν το επιβεβαίωσε ποτέ.

«Σε ευχαριστώ που ενώ το ήξερες πρώτη δεν το επιβεβαίωσες ποτέ, επειδή σεβάστηκες αυτό που ήθελα κολλητή» είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη με την Soula Glamorous να της απαντά: «Δεν το σεβάστηκαν άλλες όμως, όπως είδες. Με το καλό περιμένουμε να μάθουμε και φύλο».

Η Soula Glamorous ρωτήθηκε από followers για το φύλο του παιδιού και έγραψε πως το μωρό θα είναι μάλλον κοριτσάκι.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares