Skip to main content

CELEBS

Ζιζέλ: «Έκανα το καθήκον μου απέναντι στον άντρα μου»

Γιατί το σούπερ μόντελ και ο Τομ Μπρέιντι ζουν χωριστά;



Η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν και ο άσος του NFL, Τομ Μπρέιντι, έπειτα από 13 χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους, όπως επιβεβαιώνουν πηγές και δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν οριστικά.

Pixel

Για πιθανό χωρισμό υποστηρίζουν πηγές όσον αφορά στον γάμο της Ζιζέλ και του Τομ Μπρέιντι, λόγω της επιστροφής του τελευταία στα γήπεδα / Φωτογραφία: AP

Μάλιστα, το CNN υποστήριξε ότι το ζευγάρι περνά μία αρκετά δύσκολη περίοδο και γι"αυτόν τον λόγο η Ζιζέλ έχει μετακομίσει στη Βοστώνη. Πηγή από το κοντινό περιβάλλον τους δήλωσε ότι «αντιμετωπίζουν συζυγικά ζητήματα» και επιθυμούν να περάσουν χρόνο χωριστά.

Μάλιστα, το 42χρονο σούπερ μόντελ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Elle δε δίστασε να σχολιάσει κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Τομ Μπρέιντι, υποστηρίζοντας ότι μετακόμισε στη Βοστώνη για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Pixel


Ενώ για τις φήμες και τα δημοσιεύματα που επιμένουν ότι το ζευγάρι χωρίζει, εκείνη δήλωσε ότι: «Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστώνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», είχε δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της. 

https://www.instagram.com/p/CS4izlXgY83/

https://www.instagram.com/p/CZc0OGjFuVK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=aa2c1df2-aa66-47e2-ad2d-bdc93d7bd2dc

Η ίδια υποστήριξε ότι ζει χωριστά από τον άσο του NFL διότι επιθυμεί να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και να επιστρέψει στον χώρο της μόδας. Η ίδια πηγή που μίλησε στο CNN, πάντως, εξήγησε ότι «η απόφαση του Τομ Μπρέιντι να επιστρέψει στα γήπεδα δεν άφησε ευχαριστημένη τη Ζιζέλ, καθώς τον ήθελε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά τους».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

SELECTIONS

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 τροφές που υποστηρίζουν την υγεία του εγκεφάλου

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία βάζουμε στο πιάτο μας ό,τι μας ωφελεί περισσότερο

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο