Δικαίωση για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Αυξήθηκε το ποσοστό της αποζημίωσης

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του παρουσιαστή

allyou.news

Πέντε χρόνια μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, δικαιώθηκε από το Εφετείο.

Από τότε, ο παρουσιαστής δίνει προσωπική μάχη για να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που του άφησε το μοιραίο τροχαίο ατύχημα που είχε την Παραμονή Χριστουγέννων του 2017.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συμμετείχε σε αρκετά τηλεοπτικά πρότζεκτ

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συμμετείχε σε αρκετά τηλεοπτικά πρότζεκτ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ήταν 24 Δεκεμβρίου του 2017 όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με ένα λεωφορείο, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα. Έκτοτε, ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά έμεινε παράλυτος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σήμερα η εκπομπή T-live, με απόφαση του Εφετείου στις 19 Σεπτεμβρίου, αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης για την ηθική βλάβη και την αναπηρία που προκλήθηκε στον γνωστό παρουσιαστή, ενώ ταυτόχρονα μείωσε το ποσοστό της συνυπαιτιότητας από 30% σε 20% επειδή δε φορούσε κράνος. Ακόμη, το Εφετείο επεσήμανε πως ο μοναδικός υπεύθυνος για το τροχαίο ήταν ο οδηγός του λεωφορείου που δεν είχε τεταμένη την προσοχή του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη λίγο πριν το σοβαρό τροχαίο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη λίγο πριν το σοβαρό τροχαίο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Σήμερα, πέντε χρόνια μετά το τραγικό βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων του 2017, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει σημεία βελτίωσης. Έχει βελτίωση και στο νοητικό και στο κινητικό επίπεδο. Δίνει έναν αγώνα να κάνει τις στοιχειώδεις ενέργειες αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησης. Σε αυτόν τον αγώνα στάθηκε δίπλα του βράχος η σύζυγός του (σ.σ. Εβελίνα Βαρσάμη)» σημείωσε ο δικηγόρος του παρουδιαστής, Αγαμέμνονας Τάτσης.

«Το ποσό που του επιδικάστηκε είναι ανάλογο της έκτασης και της βλάβης», πρόσθεσε ο κ. Τάτσης αναφορικά με την αποζημίωση που θα λάβει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κι η οικογένειά του.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares