Σπύρος Λάμπρου: «Βίωσα ρατσισμό με τα κόκκινα γυαλιά»

«Δε μου μιλούσαν, επειδή δε με θεωρούσαν σοβαρό με τα κόκκινα γυαλιά»

allyou.news

Για την επέμβαση λέιζερ στην οποία υποβλήθηκε πριν μερικές μέρες για να καταφέρει επιτέλους να δει χωρίς να φορά γυαλιά μίλησε ο Σπύρος Λάμπρου στη νέα του συνέντευξη και εξομολογήθηκε πως για τα κόκκινα γυαλιά του, το σήμα κατατεθέν του, βίωσε ρατσισμό.

Σπύρος Λάμπρου: «Βίωσα ρατσισμό με τα κόκκινα γυαλιά»

Σπύρος Λάμπρου: «Βίωσα ρατσισμό με τα κόκκινα γυαλιά»

«Είχα μυωπία και μεγάλωσε η πρεσβυωπία μου και είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Από την ΣΤ’ Δημοτικού δεν μπορείς να φανταστείς πόσα γυαλιά έχω φορέσει» είπε αρχικά ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star.

Σπύρος Λάμπρου Βίωσα ρατσισμό με τα κόκκινα γυαλιά

Για τα κόκκινα, χαρακτηριστικά του γυαλιά ο Σπύρος Λάμπρου είπε στη Real life:

«Τα κόκκινα γυαλιά ήταν για εμένα ένα μεγάλο μάθημα. Υπήρχαν άνθρωποι και πολιτικοί που δε μου μιλούσαν γιατί δε με θεωρούσαν σοβαρό επειδή φορούσα κόκκινα γυαλιά. Ένας παππούς που ήταν εγκλωβισμένος στα χιόνια δεν ήθελε να μου μιλήσει, γιατί πίστευε πως επειδή φοράω κόκκινα γυαλιά είμαι γκέι. Όταν κατάλαβε ότι δεν είμαι γκέι ήθελε να μιλήσει αλλά εγώ δεν του έδωσα μικρόφωνο. Έχει γίνει έρευνα για το πρόσωπό μου, η οποία έλεγε πως δεν είναι δυνατόν έναν άνθρωπο που φορά κόκκινα γυαλιά να τον εμπιστευτούν σε σοβαρές ειδήσεις. Έζησα πολύ μεγάλο ρατσισμό με τα κόκκινα γυαλιά. Ακόμα και στις πορείες πρώτα εμένα σημάδευαν. Στην Κύπρο, όταν κάλυπτα το θέμα του κραχ, ένας αναρχικός μού είπε: "Κέρατο με τα κόκκινα τζάμια θα πεθάνεις…" (σ.σ. γελάει).

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares