Skip to main content

CELEBS

Κάτια Δανδουλάκη: Η ηχηρή απάντηση στις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

Μίλησε για όσα την «κατηγόρησε» ο πρώην συμπρωταγωνιστής της



Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Δευτέρας η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξή του ο Χρήστος Πολίτης και τη συνεργασία τους στην καθημερινή σειρά Η Λάμψη, όταν υποδύοταν τον τηλεοπτικό της σύζυγο, «Γιάγκο Δράκο».

Οι ατάκες της «Βίρνας» και του «Γιάγκου» στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου έχουν μείνει... στην ιστορία!

Οι ατάκες της «Βίρνας» και του «Γιάγκου» στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου έχουν μείνει... στην ιστορία!

«Θα τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν μιλάω κι αποφασίζω να πω κάτι, θα πω μόνο την αλήθεια. Αν δε θέλω να μιλήσω για αυτό δε θα πω τίποτα. Χθες το βράδυ μου ήρθε ένα μήνυμα με τον Χρήστο και λέω "τι ωραία έδωσε ο Χρήστος συνέντευξη". Έφευγα για την πρόβα και λέω θα το διαβάσω μετά… Δεν πρόλαβα να το διαβάσω και μου έλεγαν αν μάλωσα με τον Χρήστο. Μου είπαν πως ο Χρήστος ήταν πολύ αρνητικός σε όλη του την συνέντευξη και λέω "για ποιο λόγο;". Από τηλεφωνήματα που μου έγιναν, πίστεψε με και να με βασανίσεις αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο. Τον αγαπώ πάρα πολύ, τον ποναώ πολύ! Περάσαμε τόσα υπέροχα χρόνια μαζί… Στη Λάμψη περνούσαμε υπέροχα -δύσκολα γιατί ήταν απαιτητικό, είχαμε να μαθαίνουμε πολλά γιατί ήταν καθημερινό», απάντησε αρχικά η ηθοποιός.

Ο Χρήστος Πολίτης με τον αείμνηστο Νίκο Φώσκολο, τον δημιουργό της σειράς Η Λάμψη

Ο Χρήστος Πολίτης με τον αείμνηστο Νίκο Φώσκολο, τον δημιουργό της σειράς Η Λάμψη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Θέλω να σου πω ότι ο Χρήστος μου είναι πάντα ο Χρήστος μου και στεναχωριέμαι από κάτι μονάχα… Όταν περνούν τα χρόνια, αν μέσα σου στοιβάζεται μόνο λύπη κι αρνητισμός, γυρίζει πίσω σε εσένα κι αυτό σου καταστρέφει τη ζωή. Εγώ θέλω να είναι γερός. Από όλα αυτά που μου λέτε δεν έχει συμβεί τίποτα. Τα χρήματα είναι κάτι που δε μου περνάει καν από το μυαλό. Είναι κάτι που δεν μπήκε ποτέ ανάμεσά μας. Όταν μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι -πιθανόν να έχει πέσει σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστος Πολίτης, στεναχωριέμαι για αυτό- κρατάνε, τους βασανίζουν τα αρνητικά της ζωής. Αυτό τους κάνει η ζωή να τους ανταποδίδει σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια μόνο αρνητικά. Δεν το κάνω ποτέ. Εμένα η ψυχή μου είναι θησαυροφυλάκιο μόνο για τις χαρές και για τους πόνους τους μεγάλους που έχω περάσει. Συγκεκριμένα δεν είχα καμία λύπη από τον Χρήστο. Θέλω να του στείλω όσο φως έχει η ψυχή μου και του το στέλνω, την αγάπη που του έχω κι όλα τα άλλα είναι έξω από τη δική μου αντίληψη», συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Χρήστος Πολίτης: «Αργότερα έμαθα ότι η Δανδουλάκη παίρνει 3.000.000 δραχμές!»

Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο news247.gr ο Χρήστος Πολίτης, τόνισε ότι μέσα από τη σειρά, κατάφερε να μπει στα σπίτια των τηλεθεατών και να αγαπηθεί πολύ, ενώ μίλησε και για τη συμπρωταγωνίστριά του, Κάτια Δανδουλάκη.

«Προφανώς το έκανα για τα λεφτά. Δεν είχα μία γιατί τα είχα ρίξει όλα στο Απλό Θέατρο που τότε ήταν πίσω από το Πάντειο, όπου ανέβαζα ποιοτικά έργα. Έφτασα όμως να παίρνω από τη μάνα μου χρήματα για τσιγάρα και βενζίνη. Και υποτίθεται ότι ήμουν γνωστός πρωταγωνιστής. Αποφασίζω λοιπόν να κάνω τη Λάμψη. "Χρήστο, παραπάνω από 1.100.000 δρχ δεν μπορούμε να σου δώσουμε, μου λένε". Μάλλον με δουλεύουν, σκέφτηκα, όταν άκουσα το ποσό. Ήταν αστρονομικό για μένα. Δηλαδή αν μου έλεγαν 100.000 τον μήνα πάλι θα μου φαίνονταν πολλά», δήλωσε.

Ο Χρήστος Πολίτης και η Κάτια Δανδουλάκη υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι για χρόνια

Ο Χρήστος Πολίτης και η Κάτια Δανδουλάκη υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι για χρόνια

«"Πόσο παίρνει η Δανδουλάκη;" τους ρωτάω. "Λίγο παραπάνω από εσένα" μου λένε. Καλά λέω, ας της κάνουμε τη χάρη, γιατί μέχρι τώρα ό,τι έχουμε κάνει μαζί, είμαι πρώτο όνομα εγώ. Έλα όμως, που σύντομα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη δεν παίρνει 50.000 παραπάνω, αλλά συνολικά 2.000.000 και βάλε. Με απειλή παραίτησης με πάνε στο 1,5 εκατομμύριο. Αλλά αργότερα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη παίρνει 3.000.000, τελικά».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός