Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Οι σπουδές, η ζωή στο Λονδίνο και το Instagram

Ποια είναι η «Μοναχή Ελισάβετ» όταν δε φορά ράσα στο Μαύρο Ρόδο

allyou.news

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι μία ανερχόμενη ηθοποιός που, όπως όλα δείχνουν, θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Υποδύεται τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ στη σειρά Μαύρο Ρόδο

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Υποδύεται τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το βράδυ της Δευτέρας (3/10), μέσα από τον ρόλο της Ελισάβετ στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Η Ελισάβετ είναι μία δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, η οποία θα νιώσει μια απρόσμενη ερωτική έλξη για έναν επιπόλαιο φοιτητή αρχιτεκτονικής, τον Πέτρο Καστρινό, τον οποίο υποδύεται ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο μοναστήρι η Ελισάβετ, ζητά από την Ηγουμένη Φιλαρέτη, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Διδασκάλου, να επιστρέψει στο πατρικό της και εκείνη το δέχεται.

Η σοφή γερόντισσα, με μία στοργική αγκαλιά για όλες τις μοναχές και για όσες πιστές αποζητούν τη συμβουλή της. Αυστηρή με τους κανόνες του μοναστηριού αλλά και με τη διαφύλαξη της ακίνητης περιουσίας του. Γαλούχησε την Ελισάβετ με τις αξίες του μοναχισμού και της εμφύσησε την αγάπη για τον Χριστό. Θα δώσει σκληρή και επίμονη μάχη για να την κρατήσει στο μοναστήρι.


Το βιογραφικό της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μπορεί να μην έχει εμφανιστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση, αλλά έχει παίξει στον κινηματογράφο. Συμμετείχε στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters» το 2019, στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton», ενώ έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως παραγωγός κι έχει σκηνοθετήσει τη μικρού μήκους ταινία «Locked-in».

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω ταινία μικρού μήκους επιλέχθηκε ανάμεσα στους νικητές του σκηνοθετικού διαγωνισμού Straight8 το 2017 και στη συνέχεια προβλήθηκε στο λονδρέζικο φεστιβάλ SuperShorts.

Η ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία. Σπούδασε αγγλική λογοτεχνία σε προπτυχιακό επίπεδο και κλασική φιλολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η όμορφη ηθοποιός φαίνεται πως είναι ανήσυχο πνεύμα μιας και μετά τις σπουδές στη λογοτεχνία και την κλασική φιλολογία ακολούθησαν οι σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο. Αργότερα μπήκε στη ζωή της και η παραγωγή ντοκιμαντέρ για το BBC, το Channel 5 και το PBS.

Δείτε το Instagram της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Η ανερχόμενη ηθοποιός είναι δραστήρια στα social media, καθώς στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες από την επαγγελματική της ζωή και την καθημερινότητά της.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares