Skip to main content

CELEBS

Τα παράξενα επαγγέλματα που έκαναν οι stars προτού γίνουν πλούσιοι!

Βeyonce η κομμώτρια, Βrad Ρitt η μασκότ κοτόπουλο, Hugh Jackman ο κλόουν



Είναι χαρισματικοί, διάσημοι, πλούσιοι, fashion icons και το είδωλο πολλών fans παγκοσμίως! Οι σταρ του κινηματογράφου και του μουσικού πενταγράμμου κατάφεραν να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αναγνωριστούν, αποκτώντας δόξα και, φυσικά, πολύ χρήμα!

Όμως, επειδή κανένας δρόμος δε στρώνεται με ροδοπέταλα, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες και ηθοποιοί χρειάστηκε να κάνουν και άλλες δουλειές προτού τους ανακαλύψει το Χόλιγουντ...

Βeyonce, η κομμώτρια

Η διάσημη ποπ σταρ, με τα υπέροχα μαλλιά, δούλευε για αρκετό διάστημα στο κομμωτήριο που είχε η μαμά της, Τίνα, στη γειτονιά όπου κατοικούσαν. Έτσι, η εκρηκτική Βeyonce άλλοτε έλουζε και άλλοτε έκανε πιστολάκι στις πελάτισσες, βοηθώντας την οικογένειά της από πολύ νεαρή ηλικία. Όταν κέρδισε το εισητήριό της για τον λαμπερό κόσμο της showbiz και το άστρο της έλαμψε, είμαστε σίγουροι ότι δεν ξαναέπιασε πιστολάκι, αφού η ομάδα που έχει επιλέξει να φροντίζει την εμφάνισή της, προσέχει κάθε λεπτομέρεια για εκείνη. Πληροφοριακά, άλλη μία πασίγνωστη πλέον τραγουδίστρια που ξεκίνησε την καριέρα της ως βοηθός κομμωτή -προτού κατακτήσει τα παγκόσμια charts-, ήταν και η πληθωρική Mariah Carey.

Hugh Jackman, ο κλόουν

Προτού τον ανακαλύψει το Χόλιγουντ, ο Hugh Jackman εργάστηκε σε διάφορα πόστα. Ένα από αυτά ήταν υπάλληλος σε γραφείο εξυπηρέτησης πελατών, μία δουλειά που διήρκησε ελάχιστα, αφού ο εργοδότης του υποστήριζε ότι... μιλούσε πολύ στους πελάτες! Επιπρόσθετα, προτού περπατήσει στο κόκκινο χαλί, ο διάσημος ηθοποιός εργαζόταν ως κλόουν σε παιδικά πάρτι, με μεγάλη επιτυχία!

Miley Cyrus, η καθαρίστρια στάβλων

Είναι νέα, ταλαντούχα και προέρχεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια, στην οποία ο μπαμπάς της είναι διάσημος τραγουδιστής της country. Όλοι θα σκεφτούν ότι ο επαγγελματικός δρόμος της Miley Cyrus θα ήταν αγγελικά πλασμένος, με αυτά τα εφόδια. Παρόλα αυτά, η διάσημη ποπ σταρ δεν απόλαυσε αυτή την πολυτέλεια, αφού έπειτα από προτροπή του πατέρα της, από την ηλικία των 11 χρόνων καθάριζε στάβλους και εργαζόταν στα ράντσα της περιοχής, μαθαίνοντας έτσι να δουλεύει σκληρά!

Βrad Ρitt, η μασκότ κοτόπουλο

Ένας από τους πιο γοητευτικούς και αγαπητούς σταρ του Χόλιγουντ παγκοσμίως, ο Βrad Ρitt, προτού γίνει κινηματογραφικός αστέρας είχε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και χρειάστηκε να κάνει αρκετές δουλειές, πριν του δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσει το όνειρό του, να εξελιχθεί επαγγελματικά και να αναδειχθεί ως ένας από τους πιο λαμπερούς και διάσημους Αμερικανούς ηθοποιούς. Μία εποχή, μάλιστα, διαφημίζοντας ένα εστιατόριο που σέρβιρε ψητά κοτόπουλα, αναγκαζόταν να φορά τη στολή ενός γιγαντιαίου κοτόπουλου και να στέκεται έξω από αυτό, μοιράζοντας φυλλάδια, με σκοπό να προσελκύσει νέους πελάτες!

Christopher Walken, ο βοηθός θηριοδαμαστή

Στο βιογραφικό του, ο εκπληκτικός Christopher Walken έχει μία από τις πιο ριψοκίνδυνες και ταυτόχρονα παράξενες δουλειές, αυτή του βοηθού θηριοδαμαστή! Σε νεαρή ηλικία ο γνωστός ηθοποιός εργάστηκε για μεγάλη περίοδο σε τσίρκο, και βοηθούσε τον θηριοδαμαστή να προετοιμάσει τα λιοντάρια για το show τους, ενώ φρόντιζε και για τη μεταφορά τους από και προς τα κλουβιά. Έπειτα από αυτό, ο Christopher Walken ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε «θηρίο» συναντούσε στο Χόλιγουντ!

Ashton Kutcher, ο καθαριστής και αιμοδότης

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ashton Kutcher την περίοδο που σπούδαζε υποκριτική για να γίνει ό,τι ονειρευόταν περισσότερο στον κόσμο, δούλευε παράλληλα και ως καθαριστής πατωμάτων σε εργοστάσιο. Παρόλα αυτά, το εισόδημά του δεν ήταν αρκετό, οπότε είχε βρει και μία επιπλέον... παράδοξη λύση για έξτρα εισόδημα: πουλούσε το αίμα του σε τράπεζες αιμοδοσίας!

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου