Skip to main content

CELEBS

Μαρία Καβογιάννη: «Στην αρχή φοβόμουν πολύ να παίξω έναν δραματικό ρόλο»

«Την επιτυχία της σειράς Ντόλτσε Βίτα τότε δεν την νιώθαμε» παραδέχτηκε



Η Μαρία Καβογιάννη, μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της χώρας, που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια μοναδικές ερμηνείες τόσο σε κωμικούς όσο και δραματικούς ρόλους αποκάλυψε πως όταν της προτάθηκε για πρώτη φορά να μεταπηδήσει από την κωμωδία στο δράμα, φοβήθηκε.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ στην αρχή να κάνω δραματικό ρόλο. Η πρώτη μου δραματική απόπειρα ήταν στον “Κόκκινο κύκλο” Κοκκινόπουλου. Το φοβήθηκα γιατί είχα έρθει από την κωμωδία και φοβόμουν ότι η φωνή μου μπορεί να παραπέμψει σε κάτι πολύ κωμικό. Είχα όμως πολύ καλούς συνεργάτες και σκηνοθέτες που με βοήθησαν για να μη φοβάμαι. Νομίζω ότι όλοι οι ηθοποιοί όταν έχουν την ευκαιρία μπορούν να τα κάνουν όλα και κωμικά και δραματικά. Εγώ είχα την τύχη να μου δώσουν και κάτι δραματικά. Εγώ περνάω καλά και στα δυο. Έχουν άμεση σχέση» είπε η Μαρία Καβογιάννη στο «Στούντιο 4» όπου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που γνώρισε μέσα από τη σειρά Ντόλτσε Βίτα αλλά και τα πολλά όχι που είπε στη διαδρομή της.

H Μαρία Καβογιάννη παραδέχθηκε πως «τα παράτησα όλα λίγο πριν ξεκινήσει το Ντόλτσε Βίτα. Δεν ήξερα πως θα πάει μια σειρά, δεν ήξερα ποτέ ότι θα έχει τέτοια διαχρονικότητα. Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ ότι καμιά φορά σε οδηγούν κάποια βήματα χωρίς να το ξέρεις κάπου που τελικά σε φτάνει σε ένα σημείο. Αυτές οι σειρές, είχαν μεγάλη απήχηση στον κόσμο που ποτέ δεν το ήξερες. Πάντα έχουμε και κάποιες επιλογές κι εμένα πολύ με παίδεψε αυτό το επάγγελμα σε σχέση με τις επιλογές γιατί είπα πάρα πολλά όχι στη ζωή μου».

«Δεν ξέρω αν έχω ένστικτο, γιατί πολλές φορές έχω κάνει και λάθη, αλλά τις περισσότερες φορές ήταν πραγματικά κάτι τόσο εμφανώς καλό που δεν υπήρχε επιλογή. Το Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα τέτοιο από τα πρώτα επεισόδια που είχα διαβάσει».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.