Skip to main content

CELEBS

Σταμάτης Φασουλής: «Δεν περνάω καλά τα βράδια, το παρελθόν μου ζητάει τα ρέστα»

Τι απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το J2US



Έχει μια τεράστια καριέρα στο θέατρο τόσο ως ηθοποιός όσο κι ως σκηνοθέτης, με το όνομά του να είναι ταυτόσημο της επιτυχίας.

Η επιλογή του να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του J2US πριν από λίγα χρόνια συζητήθηκε πολύ, αφού ερχόταν σε αντίθεση με την εδώ και χρόνια καριέρα του στο ελληνικό θέατρο.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμμετοχή του στο τάλεντ σόου του Alpha.

Ο Σταμάτης Φασούλης μετράει πολλές επιτυχίες στο ελληνικό θέατρο

Τι απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε για την επαγγελματική του αυτή επιλογή; «Δεν το μετανιώνω, το χαίρομαι πάρα πολύ. Δεν πάνε να λένε τι δουλειά έχω εγώ στην τηλεόραση; Εγώ το είπα για αυτούς "τι δουλειά έχουν στο θέατρο". Εγώ περνάω πάρα πολύ ωραία, είναι σε ένα περιβάλλον που με αγαπάνε και τους αγαπώ, που με σέβονται, που στα οικονομικά τους είναι άψογοι. Η συμπεριφορά τους είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το βλέπω σαν μια γιορτή, το χαίρομαι και γελάω πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Κάνοντας τον προσωπικό του απολογισμό, ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό, λίγο πριν κοιμηθεί, δεν κάνει θετικές σκέψεις. Όπως εξήγησε αυτό είναι κάτι που γίνεται ασυνείδητα. «Δεν περνάω καλά τα βράδια. Σαν να έρχεται το παρελθόν και να μου ζητάει τα ρέστα είναι... Και προσπαθώ να θυμηθώ κάτι καλό, γιατί έχω κάνει και καλά πράγματα… Δε μου έρχονται όμως ή μου έρχονται κατά παραγγελία. Δεν έρχονται μόνα τους. Νομίζω ότι με επηρέασε πάρα πολύ ο εγκλεισμός», αποκάλυψε.

Ο Σταμάτης Φασούλης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Σταμάτης Φασούλης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι υπήρξε μια περίοδος της ζωής του που φάνηκε αχάριστος. «Αν θες να σου μιλήσω ειλικρινά, τρία πράγματα μου αρέσουν από αυτά που έχω κάνει, παρόλο που νομίζω πως έχω κάνει πάνω από 150 παραστάσεις. Τηλεοπτικά έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα, τρία ή τέσσερα. Τότε, βέβαια, δεν υπήρχε κανένας λόγος για να κάνω τηλεόραση, γιατί μου άρεσε το θέατρο και δεν είχα λόγο. Υπήρχε εποχή που ήμουν κι εγώ αχάριστος κι έκανα τρεις ή τέσσερις δουλειές μαζί. Δεν έπρεπε να τις κάνω. Δεν είπα τόσα όχι όσα έπρεπε».

Τέλος, στο ερώτημα για τον αν έχει αδικήσει κάποιους ανθρώπους στη ζωή του, απάντησε: «Σπάνια αδίκησα ανθρώπους και το έχω μαράζι. Ότι δε δώσαμε βραβείο στον Νίκο Κουρή και τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο, γιατί ήρθαν έτσι οι καταστάσεις κι έχω στενοχωρηθεί. Έπρεπε να το πάρουν όσο ήταν νέοι και κάτι γινόταν και υπερίσχυε ένας άλλος δίπλα. Ύστερα στο θέατρο υπάρχουν δυο-τρεις περιπτώσεις, που δεν έχω φερθεί καλά, αλλά δεν έχω παράπονο, γιατί έχω φερθεί και πολύ καλά στους περισσότερους», πρόσθεσε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.