Skip to main content

CELEBS

Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Ανακοίνωσαν και επίσημα το διαζύγιο τους

Ο γάμος τους διήρκησε 13 χρόνια



Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε πριν από λίγες ημέρες είδηση ότι η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι ζουν σε διαφορετικά σπίτια και το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου.

Η Ζιζέλ κι ο Τομ Μπρέιντι εντυπωσιακοί στο MET Gala το 2019 /Φωτογραφία AP Images

Η Ζιζέλ κι ο Τομ Μπρέιντι εντυπωσιακοί στο MET Gala το 2019 /Φωτογραφία AP Images

Η είδηση του χωρισμού τους επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (28/10), από τον άσο του NFL, ο οποίος ανέβασε ένα story στο Instagram, στο οποίο αναφέρει πως οι διαδικασίες του διαζυγίου ολοκληρώθηκαν.

«Τις τελευταίες ημέρες η σύζυγός μου κι εγώ ολοκληρώσαμε (τις διαδικασίες για) το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για όσα ζήσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με τρία υπέροχα παιδιά και θα συνεχίσουν να είναι στο επίκεντρο του κόσμου μας καθημερινά. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ως γονείς για να είμαστε βέβαιοι ότι θα λάβουν όλη την αγάπη και την προσοχή που αξίζουν. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να τελειώσουμε τον γάμο μας μετά από πολύ σκέψη. Το να το πράξουμε είναι επώδυνο και δύσκολο, όπως για τους περισσότερους που περνούν από αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο όσο κυνηγάμε το επόμενο κεφάλαιο στις ζωές μας, το οποίο ακόμη δεν έχει γραφτεί. Και ζητάμε ευγενικά να γίνει σεβαστή η επιθυμία μας να προστατευτεί η ιδιωτική μας ζωή όσο προσπαθούμε να δούμε τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Ευχαριστούμε», έγραψε ο Τομ Μπρέιντι.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 13 χρόνια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 9χρονη Βίβιαν, τον 12χρονο Μπέντζαμιν και τον 15χρονο Τζον – Έντουαρντ.

Σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον, τα «σύννεφα» υπήρχαν, αλλά από τη στιγμή που ο Μπρέιντι συνέχιζε να βάζει σε προτεραιότητα το Αμερικανικό ποδόσφαιρο, η Ζιζέλ είχε πάρει την απόφασή της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30