Γιώργος Καπουτζίδης: «Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο»

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του ηθοποιού

allyou.news

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ταυτισμένος με τη μετάδοση της Eurovision. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποφάσισε να απεμπλακεί από όλο αυτό και να μην το κάνει ξανά.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ μίλησε γι’ αυτό το γεγονός σημειώνοντας: «Φέτος δε θα κάνω την Eurovision, από πέρσι το σκεφτόμουν. Η Μαρία με έκανε να αλλάξω γνώμη για πέρσι και την έκανα. Μια μέρα πριν πετάξουμε για Ιταλία ήμουν έτοιμος να τους πω ότι δεν θα πάω. Είχα το σπασμένο πόδι. Τα καταφέρνω, ταξιδεύω. Δυσκολεύτηκα, καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουν θα ήμουν τώρα στο νησάκι μου. Περνούσαμε ωραία με τη Μαρία αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν μια δύσκολη συνθήκη».


Αυτό που δε γνωρίζαμε είναι η περιπέτεια υγείας που είχε όταν είχε πάει να μεταδώσει τον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό στην Ιταλία. «Μέσα σε όλα, δεν το έχω πει ποτέ, κολλάω κάτι εκεί και αρρωσταίνω. Μετά τη Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο, με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8. Κουράστηκα πολύ. Ήταν ένα μικρόβιο που μπήκε σε έναν οργανισμό που ήταν έτσι κι αλλιώς εξουθενωμένος», πρόσθεσε.

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares