Skip to main content

CELEBS

Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη

«Εκείνη μου έλεγε για τη δουλειά, και εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά»



Στη Ρώμη πήγε για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου η Φαίη Σκορδά μαζί με τους γιους της και εκεί συνάντησε και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε πάει με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τις μεγάλες κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια.

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ για τη συνάντηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο στην Ιταλία. Έψαχνα μια βδομάδα πριν να βρω Έλληνα ή Ελληνίδα ξεναγό για να δούμε κάποια μνημεία και να μας μιλήσουν για αυτά και δεν βρήκα ποτέ. Συνάντησα και εγώ κόσμο! Συνάντησα την Ελένη μαζί με τον Μάκη και τις δύο κόρες. Πήγα και της μίλησα, πολύ γλυκιά και όμορφη.

Να της πούμε και χρόνια πολλά, είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην Ρώμη. Έχει κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα που σε μαγνητίζει. Ήθελα να κάτσω να της μιλήσω. Εκείνη μου έλεγε για τη δουλειά, και εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά. Πολύ ήσυχη η ενέργειά τους ως οικογένεια» είπε η Φαίη Σκορδά.

Μενεγάκη στη Ρώμη

Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη

Τις φωτογραφίες τις ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη στο προφίλ της στο Instagram

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι συνάντησε και τον Βασίλη Μπισμπίκη στα στενά της πόλης αλλά όχι τη Δέσποινα Βανδή.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.