Κλέλια Ανδριολάτου: «Ένιωσα ότι μου μιλά το σώμα μου και δεν το καθοδηγώ»

Ο σoβαρός τραυματισμός της πρωταγωνίστριας του Maestro

allyou.news

Η νέα «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ακούει στο όνομα Κλέλια Ανδριολάτου. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Maestro» και δηλώνει πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το γεγονός.

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ένα καλλιτεχνικό στάτους που δεν μπορείς να μην τον θαυμάζεις. Όταν μου τηλεφώνησε για να συναντηθούμε πρώτη φορά η εικόνα του ήταν εύλογα πολύ μεγεθυμένη στο μυαλό μου. Όταν ήπιαμε τον πρώτο μας καφέ, τότε ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δίπλα μου εδώ. Η μεγάλη ιδέα που είχα σχηματίσει για τον δημιουργό, έδωσε τη θέση της σε έναν άνθρωπο προσιτό. Ο Χριστόφορος νοιάζεται πολύ για τους ηθοποιούς, σε ακούει σε φροντίζει. Νιώθω τρομερή ασφάλεια μαζί του», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala.

H νεαρή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν από δύο χρόνια και εξαιτίας αυτής της κατάστασης αναθεώρησε κάποια πράγματα.

«Έπαθα εξάρθρωση επιγονατίδας και τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει δύσκολα. Ήμασταν στην καραντίνα όταν το έπαθα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, την οποία πληρώνω ακόμα και τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι μου μιλά το σώμα μου και δεν το καθοδηγώ εγώ. Με ξεπέρασε. Κι έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από αυτό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά ούτε το βάζω κάτω, ούτε σταματώ να χορεύω, απλά την επόμενη ημέρα θα είμαι πιο ήσυχη».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares