Skip to main content

CELEBS

Michelle Williams: Η 42χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της

Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν μάρσιππο με το βρέφος της.



Το τρίτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Michelle Williams. Η 42χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον θεατρικό σκηνοθέτη Thomas Kail από το 2020 κι έχει ήδη μαζί του τον δύο ετών γιο της, Hart, καθώς και την 16χρονη Matilda με τον αείμνηστο, Heath Ledger.

Η Michelle Williams με τον σύζυγό της, Thomas Kail, στις Χρυσές Σφαίρες το 2020

Η Michelle Williams με τον σύζυγό της, Thomas Kail, στις Χρυσές Σφαίρες το 2020 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Το περασμένο Σάββατο, η διάσημη ηθοποιός εθεάθη να κρατάει σε μάρσιππο το βρέφος της σε οικογενειακή βόλτα, με την Daily Maily να δημοσιεύει τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, τόσο εκείνη όσο κι ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η 42χρονη σταρ είχε ανακοινώσει στη συνέντευξη στο Variety την εγκυμοσύνη της ενώ παράλληλα είπε πως η γέννηση του 2χρονου Hart εν μέσω πανδημίας ήταν μια υπενθύμιση ότι η ζωή συνεχίζεται.

Η Michelle Williams τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα της ταινίας The Fabelmans στο Τορόντο

Η Michelle Williams τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα της ταινίας The Fabelmans στο Τορόντο /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

«Ήταν μια καλή υπενθύμιση ότι η ζωή συνεχίζεται. Ο κόσμος που φέραμε το παιδί μας, δεν ήταν αυτός που φανταζόμασταν. Αλλά απολαμβάνει την ευτυχία που υπάρχει στο σπίτι μας» δήλωσε, χωρίς να αποκαλύψει τότε το φύλο του μωρού που περίμενε η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Emmy ηθοποιός.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Προτεινόμενα