Skip to main content

CELEBS

Halloween 2022: Οι καλύτερες εμφανίσεις των celebrities!

H Kendall Jenner ως Jessie από το Toy Story έσπασε κάθε ρεκόρ σε likes



Δύο χρόνια μετά την πανδημία του κορωνοϊού, το Halloween γιορτάστηκε στο Hollywood όπως του αρμόζει! Οι αγαπημένοι μας celebrities έκαναν μεταμφιέσεις που μας άφησαν… speechless – όπως λένε και στην Αμερική!

Το μεγάλο ρεκόρ στα social media, έκανε η Kendall Jenner, ντυμένη ως η μικρή καουμπόισσα Jessie, από την αγαπημένη όλων ταινία, Toy Story. Η πρώτη της φωτογραφία στο Instagram, συγκέντρωσε περισσότερα από 9 εκατομμύρια likes!

H ελληνικής καταγωγής Mαρία Μενούνος προτίμησε μαζί με τον σύζυγό της, την αγαπημένη σειρά Cobra Kai.

Η Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni, αρχικά ντύθηκε μία sexy, Christina Aguilera, ωστόσο, η ομοιότητα με τη γνωστή τραγουδίστρια δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανής.

Στην συνέχεια όμως έκανε και δεύτερη εμφάνιση και αυτή τη φορά ντύθηκε μαζί με όλη την οικογένειά της. Η έμπνευση ήταν επίσης από το Toy Story. Εκείνη ντύθηκε Jessie και πόζαρε με τον σύζυγό της Fedez, ο οποίος ντύθηκε Woody και τα παιδιά τους άλλοι ήρωες της ταινίας.

Αδιαμφισβήτητα, από τις πιο εμπνευσμένες και άψογα εκτελεσμένες μεταμορφώσεις ήταν εκείνη της Megan Fox και του αγαπημένου της Machine Gun Kelly, οι οποίοι μεταμφιέστηκαν σε Pamela Anderson και Tommy Lee, στα χρόνια του φλογερού τους έρωτα.

Ωραία ήταν και η μεταμφίεση της Paris Hilton η οποία εμπνεύστηκε από μία από τις πιο δημοφιλείς animation ηρωίδες, την Sailor Moon και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Kim Kardashian, ή αλλιώς… Mystique από τους X-Men! Η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε, αν φορά ολόσωμη φόρμα ή αν έχει κάνει body painting, όμως το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει!


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.