Skip to main content

CELEBS

Οι ultra elegant εμφανίσεις της βασίλισσας Μάξιμα στην Ελλάδα

Η βασίλισσα της Ολλανδίας επέλεξε Έλληνες σχεδιαστές



Η τριήμερη επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Αθήνα έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ολοκληρώθηκε χτες, Τετάρτη.

Το βασιλικό ζεύγος ταξίδεψε χτες στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μας.

Η 51χρονη βασίλισσα Μάξιμα όλες αυτές τις ημέρες έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις iconic στιλιστικές της επιλογές.

To πρόγραμμα του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Αθήνα ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για την επίσημη Τελετή Υποδοχής. Ακολούθησε η Τελετή παρασημοφόρησης του βασιλιά και της βασίλισσας της Ολλανδίας.

Εκεί, η βασίλισσα επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο φόρεμα σε κεραμιδί και λευκή απόχρωση του ελληνικού brand Zeus&Dione, το οποίο συνδύασε με λευκές γόβες Gianvito Rossi με διαφάνειες και μία επίσης λευκή δερμάτινη Sophie Habsburg τσάντα. Με ένα λευκό καπέλο με βέλο ολοκλήρωσε το look της.

Φωτογραφία: InTime / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία: ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Φωτογραφία: ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Φωτογραφία: InTime / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, το βράδυ της Δευτέρας, η Μάξιμα επέλεξε τη μεταξωτή βελούδινη τουαλέτα "Lissie Silk Velvet Gown" του Έλληνα σχεδιαστή Costarellos σε βουργουνδί απόχρωση. Το πολυτελές φόρεμα είναι φτιαγμένο από μεταξωτό βελούδο, είναι σε γραμμή Α και έχει ρίγες με δαντέλα Guipure, παραπέμποντας στην εποχή της Αναγέννησης. Ακόμα είχε ψηλή λαιμόκοψη που η βασίλισσα ανέδειξε με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια. Φυσικά, η τιάρα της «The Mellerio Ruby Parure Tiara» από διαμάντια και ρουμπίνια έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα. Tη συγκεκριμένη τιάρα είχε φορέσει και η πριγκίπισσα Βεατρίκη στον χορό του γάμου του βασιλιά Χουάν Κάρλος και της βασίλισσας Σοφίας το 1962.

Φωτογραφία: (EUROKINISSI/ POOL/INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Φωτογραφία: InTimenews / POOL / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Η δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψης στην Αθήνα περιλάμβανε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο φουαγιέ της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ επισκέφθηκαν και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Ελπίδα" και δομές φιλοξενίας ανηλίκων.

Για την πρωινή εμφάνισή της η βασίλισσα φόρεσε ένα ροζ σύνολο. To μίντι cape dress του Claes Iversen που επέλεξε είχε εντυπωσιακά μανίκια και φαρδιά ζώνη στη μέση. Στα μαλλιά της φόρεσε ένα φλοράλ headpiece, ενώ επέλεξε ροζ nude γόβες του Gianvito Rossi. 

6362604b602fa

Φωτογραφία: InTime / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Φωτογραφία: InTime / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Στην πρωινή επίσκεψή της στη Θεσσαλονίκη επέλεξε ένα πιο office look. Φόρεσε μαύρο σακάκι με μανίκια «καμπάνα», ένα λευκό πουκάμισο και ένα κομψό καρό κολλεγιακό παντελόνι με πιέτες. Το στιλ της ολοκλήρωσε με χρυσούς κρίκους και μία χρυσή καρφίτσα, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα χαμηλά.

Φωτογραφία: InTime / ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Φωτογραφία: InTime / ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Φωτογραφία: InTime / ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.