Skip to main content

CELEBS

Ben Affleck: «Δυστυχισμένος στο πλευρό της Lopez. Έγινε μαριονέτα της»

Με το... ένα πόδι εκτός γάμου είναι ο ηθοποιός, γράφουν τα ξένα ΜΜΕ



Η πιο πολυσυζητημένη σχέση στη διεθνή showbiz είναι αναμφισβήτητα αυτή του Ben Affleck και της Jennifer Lopez!

Η επανασύνδεση του ζευγαριού μετά από 20 χρόνια και ο γάμος του μπορεί να έγιναν viral σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, δημοσίευμα της Marca θέλει τον Affleck να το έχει μετανιώσει και να σκέφτεται την επιστροφή του στη single ζωή του.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν ότι η JLo ελέγχει πολύ αυστηρά τον Affleck και έχει γίνει ουσιαστικά «σαν μαριονέτα για εκείνη», σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Αυτό έχει αρχίσει να επηρεάζει την ψυχική του υγεία και γι' αυτό θέλει να φύγει από τη σχέση.

Οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του 50χρονου, αποκάλυψαν στο περιοδικό Heat World ότι ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τους πρώτους μήνες του γάμου του με τη Lopez, «δεν είναι 100% ευτυχισμένος».

Jennifer Lopez και Ben Affleck σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση στο Ralph Lauren fashion show/ AP Images

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Ben, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Jennifer, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν», λένε.

Οι παραπάνω δηλώσεις ήρθαν ως απάντηση στις τελευταίες εικόνες των παπαράτσι με τον ηθοποιό να έχει κακή διάθεση, καθώς περπάτα στο Λος Άντζελες.

Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού από τότε που παντρεύτηκαν είναι σπάνιες και τα λόγια των συγγενών του Affleck δίνουν έδαφος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναπολεί τα εργένικα χρόνια του.

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Φήμες για πρόωρο διζύγιο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ξένος Τύπος αναφέρεται στην κακή εξέλιξη του έγγαμου βίου του ζευγαριού.

Σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα της Marca, η Λατίνα τραγουδίστρια έχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους. Αν και φαινόταν ότι η παραμυθένια τους σχέση θα είχε ένα ευτυχισμένο τέλος, τα νέα δημοσιεύματα έρχονται να ανατρέψουν την ιστορία τους.

Σχεδόν έναν μήνα μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια, άρχισαν οι εικασίες για έναν πιθανό χωρισμό, αφού όπως τονίζουν ξένα άρθρα, το ζευγάρι δε μένει πλέον μαζί. Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα προγραμμάτιζε η JLo.

Το κάπνισμα και η ακαταστασία του ηθοποιού ενοχλούν την τραγουδίστρια. Οι καβγάδες είναι συχνό φαινόμενο στο σπίτι τους.

Η Jennifer Lopez, στην προσπάθειά της να μη δώσει τέλος στον γάμο της έκανε τα πάντα... αλλά δεν άντεξε.

Πηγές της ισπανικής εφημερίδας, τονίζουν ότι ο Άφλεκ καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τη στιγμή που η Λατίνα τραγουδίστρια απεχθάνεται αυτή την κακή συνήθεια.

Με αφορμή αυτές τις ενέργειες του ηθοποιού, οι δυο τους είχαν κάποιους εκρήξεις θυμού και το δυσάρεστο αποτέλεσμα, δεν άργησε να έρθει. Ο ηθοποιός κατέληξε να εγκαταλείψει το κοινό τους σπίτι.

Για την ώρα και με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, η τραγουδίστρια είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τον σύζυγό της, αν αλλάξει τις «κακές συνήθειες», να καπνίζει δηλαδή λιγότερο και να αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του κοινού τους σπίτιου.

Από την πλευρά του, ο Αffleck είναι πρόθυμος να αλλάξει εντελώς τη συμπεριφορά του και να επιστρέψει, για να ζήσει τον έρωτά του με τη γυναίκα και τα παιδιά τους.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου