Skip to main content

CELEBS

Καταγγελία για τον Kanye West: «Θαύμαζε τον Χίτλερ, μιλούσε για τους Ναζί!»

Όσα αποκάλυψε υπάλληλος του NBC



Μετά τις δηλώσεις του Kanye West σχετικά με τους Εβραίους και τις ρατσιστικές απόψεις που εξέφρασε, νέες σχετικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, υπάλληλος του αμερικανικού τηλεοπτικου δικτύου NBC που είχε βρεθεί πολλές φορές σε συζητήσεις με τον ράπερ, ανέφερε ότι του είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τους Ναζί και τις απόψεις τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, ο ράπερ συχνά τους έλεγε ότι διαβάζει βιβλία για τους Ναζί και τον Αδόλφο Χίτλερ, ενώ έμμεσα υποστήριζε πως συμφωνεί με κάποιες από τις απόψεις τους, χωρίς ωστόσο να το πει ποτέ ξεκάθαρα.

Ο Kanye West έθεσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο, δεν πέρασε ούτε έξω από τον Λευκό Οίκο!

Ο Kanye West έθεσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο, δεν πέρασε ούτε έξω από τον Λευκό Οίκο! /Φωτογραφία AP Images/Michael Wyke

«Μου έλεγε ένα σωρό ιστορίες για το "πόσο καλοί είναι οι Ναζί στην προπαγάνδα"», αναφέρει ο Εβραίος σχεδιαστής Ripps στη Marca, ενώ πρόσθεσε πως ο ράπερ του είχε πει κάποτε, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους που κράτησε από το 2014 έως το 2018: "Δε σε προσβάλλει το γεγονός ότι ενδιαφέρομαι για τους ναζί και διαβάζω για αυτούς, ε;"». «Ξέρετε, αυτές οι απόψεις είναι επικίνδυνες, αηδιαστικές και πραγματικά, βίαιες» εξήγησε, τονίζοντας πως ίσως γίνει εμμονικός με όλα αυτά, αν κρίνει κανείς από τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο West είχε τύχει να επαινέσει και δημόσια τον Χίτλερ για «όλα τα σπουδαία -κατ" αυτόν- επιτεύγματά του. «Τον επαινούσε, λέγοντας πόσο καταπληκτικό ήταν που μπόρεσε να συσσωρεύσει τόση δύναμη και μιλούσε για όλα τα σπουδαία πράγματα που πέτυχε εκείνος και το Ναζιστικό κόμμα για τον γερμανικό λαό», αναφέρει ο Ripps.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο ράπερ του είχε αποκαλύψει πως σκεφτόταν να ονομάσει το προηγούμενο άλμπουμ του Hitler, όμως άλλαξε γνώμη, αφού τον συμβούλευσαν να μην το κάνει.

Ούτε η Kim Kardashian δεν άντεξε τις απόψεις του και τον χώρισε!

Ούτε η Kim Kardashian δεν άντεξε τις απόψεις του και τον χώρισε! /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Τα αντισημιτικά σχόλια του West, είχαν ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του στο Twitter και στο Instagram, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία Meta στις 9 Οκτωβρίου.

Σε συνέντευξή του στον Piers Morgan, ο 45χρονος ράπερ υποστήριξε ότι δεν είναι αντισημίτης αφού είναι κι ο ίδιος Εβραίος: «όπως το αίμα του Χριστού». Ωστόσο, στη συνέχεια άρχισε να αναλύει το πώς ο εβραϊκός λαός ελέγχει όλες τις εκφάνσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.