Συγκλονίζει η Ελένη Γερασιμίδου: «Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός που το σπίτι της κάηκε το περασμένο καλοκαίρι

allyou.news

Η πορεία της στο θέατρο μετράει πάνω από τέσσερις δεκαετίες, ενώ για αρκετά χρόνια έχει διασκεδάσει το τηλεοπτικό κοινό με τους κωμικούς της ρόλους.

Ο λόγος για την Ελένη Γερασιμίδου που με τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο, άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στην εκπομπή Δύο στη Μία της ΕΡΤ. Το ζευγάρι μίλησε για τις φωτιές που ξέσπασαν το καλοκαίρι και κάηκε μέρος του σπιτιού τους στην Παλλήνη, αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ηθοποιός.

Η Ελένη Γερασιμίδου κι ο Αντώνης Ξένος έσωσαν ένα μέρος του σπιτιού τους από τη φωτιά το περασμένο καλοκαίρι

Η Ελένη Γερασιμίδου κι ο Αντώνης Ξένος έσωσαν ένα μέρος του σπιτιού τους από τη φωτιά το περασμένο καλοκαίρι

«Μέναμε από εδώ κι από εκεί. Είχαμε πολλές προσφορές και πολλή αλληλεγγύη, που ήταν πολύ συγκινητική. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλη αγάπη. Αυτό είχε και συνέπειες και στην υγεία μας. Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Είχα προειδοποιήσεις. Στις 24 του μήνα, τη μέρα που έληγε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, πηγαίναμε προς τα εκεί και με έπιασε πολύ άσχημα ο πόνος εδώ στην καρδιά», αποκάλυψε αρχικά.

«Νόμιζα, λίγο επιπόλαια ίσως, λίγο με τη σιγουριά της ψυχικής δύναμης ότι δε θα πάθω τίποτα. Είχα τις προειδοποιήσεις στις οποίες δεν έδωσα σημασία. Δεν είμαστε πλούσιοι, αλλά έχουμε να φάμε... Εκτός του ότι έχουμε να φάμε, που είναι πολύ σημαντικό, έχουμε και πάρα πολλούς φίλους. Έρχονταν εδώ με τα ταψιά με φαγητό. Πέντε μέρες έρχονταν παιδιά που καθάριζαν όλα τα μπάζα και τώρα τα συνεχίζει ο Αντώνης», συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου με την κόρη της Αγγελική Ξένου και τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο

Η Ελένη Γερασιμίδου με την κόρη της Αγγελική Ξένου και τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares