Σπύρος Μπιμπίλας: Αναληθή τα δημοσιεύματα για τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη

Η αγαπημένη ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

allyou.news

Δηλώσεις για τις φήμες που φουντώνουν για τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας διέψευσε την είδηση ότι η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας / Φωτογραφία NDP

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), μάλιστα αποκάλυψε ότι η Μίνα Αδαμάκη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, καλώντας τον κόσμο να σεβαστεί την κατάσταση και να περιμένει για νεότερα. Όπως δήλωσε ο κ. Μπιμπίλας: «Έκανα μία ανάρτηση στο Facebook, που λέει ότι αυτό δεν υφίσταται. Το ότι είναι άρρωστος ένας άνθρωπος και πρέπει να το σεβαστούμε, αυτό είναι το πρώτο που έχει σημασία».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) παρακάλεσε τον κόσμο να σεβαστεί την κατάσταση σε ό,τι αφορά την υγεία της Μίνας Αδαμάκη και να περιμένει για νεότερα / Φωτογραφία NDP

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα ήταν η εξής: «Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας».

bibilas
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares