Ναταλία Δραγούμη: Η ερωτική εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Ο γάμος, τα παιδιά της και τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη

allyou.news

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τα 22 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, τη σχέση που έχει με τα παιδιά της και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια παντρεμένοι. Δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι. Εάν δεν γυρνούσα με λαχτάρα σπίτι, θα έφευγα, δεν θα έμενα για τα παιδιά. Είναι ο άνθρωπός μου, ο σύζυγός μου, ο φίλος μου, είναι τα πάντα», δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η Ναταλία Δραγούμη με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς/ NDP

Η ηθοποιός περιέγραψε τη σχέση της με τα παιδιά της, ενώ δήλωσε full time μαμά.

«Σαν μαμά είμαι ανεκτική. Την ισορροπία στην αυστηρότητα την έχει ο πατέρας τους. Τον ευγνωμονώ μετά από χρόνια για αυτό. Η κόρη μου πέρασε στο Οικονομικό του Καποδιστριακού και παράλληλα κάνει μόντελινγκ. Με την κόρη μου είμαστε και φίλες. Δεν την ρωτάω για τα προσωπικά της, μου τα λέει από μόνη της» εξομολογήθηκε η Ναταλία Δραγούμη.

Η κούκλα κόρη της ηθοποιού, Κλειώ / Φωτογραφία: Instagram

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να παραμελείς τον εαυτό σου, πρέπει να σταματήσεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Αν εξαιρέσεις την πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά, δεν έχω ξεφύγει ποτέ ξανά», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τέλος, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως πολλοί είναι εκείνοι που σοκάρονται όταν τη βλέπουν πάνω στη μηχανή. Μάλιστα, πολλοί την αναγνωρίζουν και με το κράνος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares