Skip to main content

CELEBS

Spice Girls: Τα «έσπασαν» 25 χρόνια μετά, σε πάρτι της Geri Halliwell

Ποια έλειπε από τη διάσημη πεντάδα;



25 χρόνια μετά την πρώτη επιτυχία των Spice Girls με το Wannabe, τα μέλη του συγκροτήματος αποδεικνύουν πως η φιλία τους αντέχει στον χρόνο.

Με αφορμή τα γενέθλια της Geri Halliwell, της «Ginger Spice», όπως τη γνωρίζουν οι θαυμαστές του συγκροτήματος, οι Spice Girls επανενώθηκαν για ένα μοναδικό πάρτι.

Η Geri Halliwell έκλεισε τα 50 της χρόνια τον Αύγουστο κι αποφάσισε να γιορτάσει την ημέρα αυτή αργότερα, τον Σεπτέμβριο, έτσι ώστε όλοι της οι καλεσμένοι να προλάβουν να προετοιμαστούν και να μη λείπει κανείς. Ωστόσο, ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ άλλαξε τα σχέδιά της, με αποτέλεσμα το πάρτι να μεταφερθεί για τον Νοέμβριο.

Το 2007 οι Spice Girls επανενώθηκαν προκειμένου να τραγουδήσουν σε event της Victoria"s Secret στο Χόλιγουντ

Το 2007 οι Spice Girls επανενώθηκαν προκειμένου να τραγουδήσουν σε event της Victoria"s Secret στο Χόλιγουντ /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Από την εκδήλωση δεν έλειπε κανείς πέρα από τη Mel B, η οποία δεν κατάφερε να παραβρεθεί, για οικογενειακούς λόγους. Ούτε καν η Victoria Beckham, της οποίας το φορτωμένο πρόγραμμα δεν επιτρέπει συχνά τέτοιες εξόδους. Μάλιστα, έδωσε το «παρών» συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, David, ο οποίος πόσταρε φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι στα social media.

Το βιντεάκι με τις Spice Girls σε τρελά κέφια που πόσταρε ο David Beckham

Σε βίντεο που μοιράστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής, φαίνονται όλα τα μέλη του γκρουπ να χορεύουν ξεφρένα, κρατώντας τα ποτά τους στο χέρι.

Φίλες για πάντα η Victoria Beckham, η Emma Bunton και η Melanie C

Με τη σειρά της κι η Victoria Beckham έκανε μια ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα, πόζαρε δίπλα στην Emma Bunton και τη Melanie C κι έγραψε: «Σας αγαπώ».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες στην Αντίπαρο με εντυπωσιακό black and white σύνολο

Η παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές της στις Κυκλάδες

CELEBS

Βασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο της

Ξεκίνησε τις πρώτες της διακοπές με τον γιο της στο χωριό

CELEBS

Κατερίνα Δαλάκα: Έξαλλη με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

«Αν σας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια, ανοίξτε κανένα βιβλιοπωλείο»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral